Εξελίξεις σοκ στο Τατουάζ: Θανάσιμη παγίδα για τον Αλέξανδρο!

Η Αμαλία μιλάει στην Τατιάνα και καταλήγει ότι πραγματικά κινδυνεύει η ζωή της, ενώ ο Αλέξανδρος τρελαίνεται όταν η Αννα, για μια ακόμα φορά, του λέει την τελευταία στιγμή ότι δεν μπορεί να χωρίσει.

Η Εύα στήνει παγίδα στον Αλεξ που απειλείται μέσα στο ίδιο του το σπίτι, ενώ ο Τόνυ λίγο πριν τη συμφορά που θα ζήσει, περνά στιγμές ευτυχίας με την Τατιάνα στο Λονδίνο. διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε επίσης: Anne: Γνωρίστε την μικρή Μελέκ: Η πραγματική της ζωή, οι κατηγορίες για τους γονείς της και το ποσό "μαμούθ" για να πάρει μέρος σε διαφήμιση!

Η Αμαλία θυμώνει με την πρωτοβουλία της Εμιλυ να μεταφέρει στην Τατιάνα όσα έχει καταγράψει εκείνη στο κασετοφωνάκι της και που αφορά στην εφοπλιστική εταιρεία, αλλά η Εμιλυ της λέει ότι δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά: «Αμαλία μου, πρέπει με κάποιο τρόπο να προστατευτείς. Δεν καταλαβαίνεις ότι κινδυνεύεις; Η Μαργκώ είναι αδίστακτη, δεν θα σε αφήσει», της λέει τρέμοντας και η Αμαλία δείχνει ν’ αρχίζει να καταλαβαίνει. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος και η Μάρθα κάνουν αίτηση αναδοχής του μωρού της Σαμίρα και ο Μαζαράκης αφήνεται ελεύθερος, αφού δεν υπάρχουν εναντίον του στοιχεία για συμμετοχή στο κύκλωμα σωματεμπορίας. Από την άλλη, η Βέρα κάνει προσπάθειες για ισορροπήσει, ενώ η Τόνια επιμένει ότι πρέπει να κάνει καινούρια σχέση για να ξεπεράσει το παρελθόν, όμως η Βέρα δεν θέλει καν ν’ ακούσει.

Η Εύα στήνει παγίδα στον Αλέξανδρο

Ο Θεοχάρης δυσκολεύεται να ξεχρεώσει τον Τόνυ, γεγονός που αναστατώνει την Αννα αφού δεν μπορεί να ξεκόψει από το γάμο της. Την ίδια στιγμή, ο Αλέξανδρος την περιμένει στην Αίγινα, αλλά μάταια. Στα Μετέωρα ο Σάκης επιμένει να νοικιάσει η Ολγα το μαγαζί της στον Στέφανο, κάτι που τους δημιουργεί νέα ένταση: «Δεν καταλαβαίνω την εμμονή σου! Τι σε έχει πιάσει να νοικιάσω το μαγαζί; Δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω και αρκετά επεμβαίνεις στη ζωή μου», του φωνάζει. Παράλληλα, η Εύα έχει βάλει σκοπό να καταστρέψει τον Αλέξανδρο και πηγαίνει στο σπίτι του βάσει σχεδίου. Εκεί του κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, που κρύβει όμως κάτι πολύ σατανικό. Ο Αλέξανδρος αμέριμνος βρίσκει την πρότασή της ενδιαφέρουσα και τελικά την αποδέχεται χωρίς να υποψιάζεται την παγίδα που του στήνει.

Δείτε επίσης: Τηλεθέαση: "Master Chef" VS "Στην Υγειά μας ρε παιδιά"! Τι προτίμησε το κοινό;

Η Αμαλία, στο μεταξύ, πείθεται ότι πρέπει να μιλήσει και δίνει στην Τατιάνα όλες τις πληροφορίες που θυμάται για την εταιρεία της Μαργκώ και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η ίδια κινδυνεύει: «Δεν θέλω να σε τρομάξω, όμως πιστεύω ότι η ζωή σου βρίσκεται σε κίνδυνο και θέλω να προσέχεις πολύ. Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να βγάλω μια άκρη», της υπόσχεται η Τατιάνα.