Πανωλεθρία για το Survivor! Η μεγάλη καταστροφή του ριάλιτι και ιδού η απόδειξη...

Η σύγκριση της περσινής με την φετινή ένωση που "βαράει" καμπανάκια!

Το τελευταίο τους βράδυ σε ξεχωριστές παραλίες πέρασαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor Μαχητές και Διάσημοι, αφού έπειτα έγινε η ένωσή τους με ένα μεγάλο πάρτι.

Οι παίκτες έζησαν μια όμορφη νύχτα χθες στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου, αφού το πάρτι της ένωσης τους πρόσφερε στιγμές που στερούνταν τόσους μήνες: περιποίηση σώματος και προσώπου με καλλυντικά, άφθονο φαγητό, μουσική, χορό και φυσικά έναν διαγωνισμό τραγουδιού. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: Prime Time: Χτύπησε "κόκκινο" η ένωση στο Survivor! Κατάφεραν να αντισταθούν Master Chef & Πακέτο;

Μαχητές και Διάσημοι ερμήνευσαν τραγούδια της αρεσκείας τους και βαθμολογήθηκαν από τους υπόλοιπους παίκτες. Νικητές της βραδιάς αναδείχθηκαν ο Στέλιος Κρητικός και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος!

Το ίδιο κόνσεπτ είχε συμβεί και στον προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης με την μόνη διαφορά...τα νούμερα τηλεθέασης!

Δείτε ακόμη: "Βόμβα" στον Alpha! Μεταφέρουν την Μενεγάκη στην βραδινή ζώνη! Θα παρουσιάσει talent show;

Το περσινό επεισόδιο του Survivor καθήλωσε τους τηλεθεατές, αφού το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τους. Το εντυπωσιακό νούμερο των 2.774.769 τηλεθεατών άγγιξε ο τυφώνας Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ καταγράφοντας 72,9% μέσο όρο στο νεανικό κοινό 15-44, ενώ έφτασε μέχρι και 83,8%.

Τη φετινή σεζόν το αντίστοιχο επεισόδιο σημείωσε 34,5% στο γενικό σύνολο ενώ στο δυναμικό κοινό συγκέντρωσε 35,4%. Αυτό είναι αρκετό για να αποδείξει την λάθος επιλογή των παικτών για το ριάλιτι επιβίωσης!