Σεισμός στην πρωινή Τηλεθέαση! Η Σκορδά ηττήθηκε πανυγηρικά! Ποια την τελείωσε;

Τι συνέβη με την Φαίη Σκορδά και τα νούμερα τηλεθέασης;

Τα σημερινά νούμερα τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη είναι μία αληθινή έκπληξη.

Η Φαίη Σκορδά με το "Πρωινό" για πρώτη φορά ,δε χάνει απλά την πρώτη θέση, αλλά χάνει ουσιαστικά και την δεύτερη θέση καθώς την μοιράζεται με ένα άλλο ανταγωνιστικό πρόγραμμα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πρεμιέρα The Voice: Έφαγε ξύλο από «Σόι», «Τατουάζ», GNTM!

Εμείς τουλάχιστον όταν διαβάζαμε αυτά τα νούμερα σχεδόν δεν το πιστεύαμε, διότι η Φαίη Σκορδά παίρνει ένα πολύ καλό lead in από τον Γιώργο Παπαδάκη και είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως μπορείς να χάσεις την πρωτιά με τέτοιο πρόγραμμα να σε υποστηρίζει!

Expand player

Δείτε ακόμη: Ανατροπή στο The Voice! Η ανακοίνωση του Καπουτζίδη για τη μεγάλη αλλαγή!

Πάμε όμως να δούμε τα νούμερα που σας φέρνει το Youweekly.gr! Εχθές, η Σκορδά στο δυναμικό κοινό έκανε 16,3%, το "Ηappy day" με την Τσιμτσιλή....κρατηθείτε έκανε 20,3%, "Η φωλιά των κούκου" με την Καραβάτου έκανε 16,3%, ακριβώς τα ίδια νούμερα με τη Φαίη, το "Αλήθειες με την Ζήνα" 14,9% και το "Μαζί σου" με την Τατιάνα Στεφανίδου 9,3%.

Δείτε ακόμη: GNTM: Kάγκελο η υποψήφια με την ατάκα της Παπαγεωργίου! «Είναι φθηνό και δεύτερης κατηγορίας το...» (Βίντεο)

Βέβαια να πούμε ότι η Τσιμτσιλή ναι μεν τερμάτισε πρώτη, αλλά δεν είναι ανταγωνιστικό πρόγραμμα με τη Φαίη Σκορδά ,το ευθέως ανταγωνιστικό είναι η "Φωλιά των κούκου", που εκεί έχουμε επίσης μία ανατροπή διότι η Καραβάτου έκανε ακριβώς τα ίδια νούμερα με τη Φαίη.