Το Σόι σου: Αποκλειστικές εξελίξεις! Η νέα αιτία που τσακώνονται οι Χαμπέοι!

Τι θα δούμε σήμερα;

Αποκλειστικά οι εξελίξεις για το αποψινό επεισόδιο της σειράς του Alpha, το Σόι σου!

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στις 21:00 στη σειρά του Alpha! Διαβάστε παρακάτω....

Expand player

«Η κυρά- Σαρακοστή»

Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα

Σκηνοθεσία Σταμάτης Πατρώνης

Το Πάσχα πλησιάζει και η Αλεξάνδρα καλεί τους Χαμπέους για το καθιερωμένο οικογενειακό τραπέζι πριν τις γιορτές, το οποίο όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν σταματά ποτέ να αγχώνει τον Σάββα και την Λυδία. Άραγε, γιατί θα τσακωθούν αυτή τη φορά; Ο Βαγγέλης και η Χαρούλα θα κοροϊδεύουν τους πειραματισμούς της Αλεξάνδρας, που αυτό το Πάσχα έχει επιλέξει για το γεύμα αυγά γλάρου και ζαρκάδι, ή η Αλεξάνδρα θα πετά σπόντες που ο Σάββας και η Λυδία θα κάνουν τελικά Πάσχα στη Μεσσήνη; Το ζευγάρι αφήνει τα παιδιά στην Όλγα και τον Μιχάλη και οπλίζεται με υπομονή. Τρεις ώρες είναι, θα περάσουν… Ή μήπως όχι; Τα σχέδιά τους ανατρέπονται όταν ο Άρης ζητά από τη μητέρα του, ως χάρη, να ακυρώσει τα εναλλακτικά της σχέδια και να κάνουν παραδοσιακό Πάσχα. Η Αλεξάνδρα, τελευταία στιγμή, δεν έχει που αλλού να απευθυνθεί για βοήθεια παρά στον Βαγγέλη και την Χαρούλα. Τα δύο σόγια ενώνονται για να φτιάξουν τσουρέκια, κουλούρια, αυγά και να μάθουν τα μυστικά του σουβλίσματος. Μπορούν, όμως, να αντέξουν ο ένας τον άλλο;

To σόι σου: Ποιο είναι το μέλλον της σειράς του Alpha;

Ποιος είναι το μέλλον της σειράς του Alpha, Το σόι σου; Πρωταγωνιστής της σειράς μας αποκαλύπτει...

Ο Γιάννης Δρακόπουλος μιλάει για τη σχέση του με την κάμερα, εξηγεί γιατί ο Μιχάλης, ο χαρακτήρας που υποδύεται είναι λίγο παρεξηγημένος, και απαντά στο ερώτημα που καίει όλους τους τηλεθεατές. Αν θα συνεχιστεί η κωμωδία την επόμενη σεζόν.

Κάπου διάβασα πως είστε από τους μετρ της κωμωδίας...
«Καλά τα καταφέρνω στην κωμωδία αλλά δεν θα παρομοίαζα τον εαυτό μου ως μετρ του είδους. Το σίγουρο είναι πως μου αρέσει. Γενικότερα το χιούμορ είναι ένα όπλο αντιμετώπισης της πραγματικότητας».

Συχνά λένε οι συνάδελφοί σας ότι δεν είναι εύκολο ένας ηθοποιός να προκαλέσει το γέλιο και πως το δράμα ως είδος είναι ευκολότερο. Ισχύει;
«Προσωπικά δεν προσπαθώ να κάνω τον κόσμο να γελάσει. Παίζω χωρίς να θέλω να εκβιάσω τα συναισθήματα του κοινού. Εγώ δυσκολεύομαι περισσότερο στο δράμα. Μάλλον όλα είναι σχετικά».

Από το «Σόι», τα τελευταία χρόνια, τι έχετε λάβει;
«Πρώτα απ’ όλα είναι μεγάλη υπόθεση το γεγονός πως συνεχίζεται και πέμπτη χρονιά και ένα μεγάλο κομμάτι είναι οι ανθρώπινες, όμορφες σχέσεις που έχουν προκύψει. Είναι σημαντικό για έναν ηθοποιό να είναι τόσα χρόνια μπροστά από την κάμερα, όχι για να μπει η εμπειρία στο βιογραφικό αλλά γιατί όσες περισσότερες ώρες “γράφεις” μπροστά σε μια κάμερα, μαθαίνεις να τη χειρίζεσαι καλύτερα. Είναι σημαντικό για εμάς τους ηθοποιούς να έχουμε την άνεση της κάμερας για μετέπειτα δουλειές. Πιστεύω πως την έχω κατακτήσει πέντε χρόνια στο “Σόι” και δύο χρόνια στα “Σφηνάκια”. Επίσης είναι όμορφη και αυτή η αναγνώριση που λαμβάνουμε από τον κόσμο. Μόνο η τηλεόραση μπορεί να σου τη δώσει».

Σε συνέντευξη της η επίσης, πρωταγωνίστρια Μίρκα Παπαϊωάννου μας μίλησε για το τέλος τη σειράς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το Σόι σου: Πρωταγωνίστρια της σειράς παντρεύτηκε μετά από δύο μήνες σχέση!

Το σόι σου: Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε το μέλλον της σειράς!

Διαβάστε τα πάντα για τα σήριαλ στο Youweekly.gr