Βίντεο σοκ! Νεαρός σώζει σκύλο από βέβαιο πνιγμό!

Έμεινε με το λουρί έξω από το ασανσέρ!

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο στο οποίο, φαίνεται ένας νεαρός να σώζει έναν άτυχο σκύλο από βέβαιο πνιγμό!

Ο Τζόνι Μάθις, αφού στάθμευσε το αυτοκίνητό του στο γκαράζ του συγκροτήματος κατοικιών που διέμενε, πήρε το ασανσέρ να ανέβει στο διαμέρισμά του. Μόλις βγήκε από τον ανελκυστήρα συνάντησε μια κοπέλα μαζί με τον σκύλο της.

Expand player

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες ακόμα ένα σοκαριστικό βίντεο έκανε το γύρο του διαδικτύου, με έναν άνδρα που κοίταζε το κινητό και έπεσε στις γραμμές του τρένου!

Οπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter, η κοπέλα μπαίνει στο ασανσέρ κρατώντας το λουρί, αλλά ο σκύλος μένει έξω, δεμένος. Ο άντρας, καταλαβαίνοντας τι θα συμβεί, αρπάζει τον σκύλο και προσπαθεί να του βγάλει το λουρί πριν αποβεί μοιραία για τη ζωή του. Τελικά, τα καταφέρνει και ο σκύλος σώζεται.

Το βίντεο της ημέρας: Σκύλος ανακαλύπτει 15 κιλά με ναρκωτικά - Η αντίδρασή του «πάγωσε» τις Αρχές!

Αυτό ξεκάθαρα είναι το βίντεο της ημέρας! Σκύλος ανακαλύπτει 15 κιλά με ναρκωτικά και η αντίδρασή του «πάγωσε» τις Αρχές!

Πιο συγκεκριμένα, περισσότερα από 15 κιλά ακατέργαστης κάνναβης κατάσχεσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, το μεσημέρι του Σαββάτου (31/9), με τη συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου ονόματι «Avra».

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν ύποπτο αυτοκίνητο, με οδηγό έναν 22χρονο Αλβανό, στη Λωρίδα Σαγιάδας και στην έρευνα που ακολούθησε, ο σκύλος της αστυνομίας βρήκε σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, μεταξύ των πίσω καθισμάτων και του χώρου των αποσκευών του αυτοκινήτου, 14 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 15 κιλών και 500 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν. Αυτό το θυμάστε; Εξαρτήσεις: Αυτά είναι τα σημάδια που προδίδουν ότι ένα άτομο κάνει κοκαΐνη!

Ο 22χρονος συνελήφθη, φυσικά, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με τον εντοπισμό των ναρκωτικών από την «Avra», με τον σκύλο να τρελαίνεται όταν τα... μυρίστηκε.

Δείτε το:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σάλος! Βγήκε στη δημοσιότητα "ροζ" βίντεο με 28χρονη...

Βίντεο-σοκ: Ανεμοστρόβιλος σηκώνει στον αέρα λεωφορείο!

Διαβάστε περισσότερα θέματα με videο στο Youweekly.gr!