Ελένη Πετρουλάκη - Κατερίνα Καραβάτου: Τα μυστικά των διατροφών τους για να μην στερηθείτε τίποτα!

Τα μάθαμε και σας τα αποκαλύπτουμε!

Δες τα πιο καυτά diet και fitness tips των σταρ και μάθε πώς διατηρούν τις τέλειες αναλογίες τους! Είναι πιο απλό απ’ όσο νομίζεις...

Σήμερα το youweekly.gr θα σας αποκαλύψει τα μικρά μυστικά της Κατερίνας Καραβάτου και της Ελένης Πετρουλάκη που τους βοηθάνε να μην παίρνουν εύκολα κιλά και να διατηρούν καλλίγραμμο κορμί! Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: Βίκυ Καγιά - Φαίη Σκορδά: Τα διατροφικά μυστικά τους για καλλίγραμμα πόδια! Τα μάθαμε και σας τα αποκαλύπτουμε!

Ελένη Πετρουλάκη

Η εθνική μας γυμνάστρια προτρέπει: «Βάλε τουλάχιστον µία δραστηριότητα στην καθημερινότητά σου, έστω και για 30’. Η συστηματική άσκηση βοηθά σηµαντικά στη δηµιουργία µυϊκού ιστού, στην καύση λίπους, στην τόνωση του σώµατος αλλά και στην καλύτερη διάθεση!». Και συνεχίζει: «Επειδή ακούω διάφορα, θέλω να σημειώσω πως είναι πάντα καλύτερο να είµαστε πραγµατικά πεινασµένοι όταν πρόκειται να φάµε, παρά να τρώµε από συνήθεια γιατί έφτασε απλώς η ώρα».

Tip: «Βάλε στο πρόγραµµά σου την αερόβια γυμναστική! Θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα µε το σώµα σου και θα σου ανοίξει την όρεξη κάνοντας το κάθε γεύµα να αξίζει», τονίζει η Ελένη.

Δείτε ακόμη: Το πρόγραμμα διατροφής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά το Survivor!

Κατερίνα Καραβάτου

Και στις δύο της εγκυμοσύνες δεν αγχώθηκε με τα κιλά της. «Την πρώτη φορά όταν βγήκα από το μαιευτήριο είχα χάσει τα 6 από τα 12-13 που είχα πάρει συνολικά. Μετά τους 11 επόμενους μήνες που θήλαζα έβαλα άλλα 2-3. Όταν σταμάτησα τον θηλασμό είδα τα κιλά μου να φεύγουν σταδιακά και να μαζεύω», έχει πει η παρουσιάστρια του Star. Η δίαιτά της περιλαμβάνει: Το πρωί: 2 φρυγανιές με βούτυρο & μέλι, ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι ή ένα σοκολατούχο γάλα χωρίς ζάχαρη. Το μεσημέρι: 1 μερίδα (εστιατορίου) μοσχαρίσιο κρέας με σαλάτα και ελάχιστο λάδι ή 1 μερίδα ζυμαρικά. Απογευματινό σνακ: 1 χούφτα ηλιόσποροι ή φρούτα και βραδινό: 2 φρυγανιές με τυρί ή 1 σαλάτα.

Tip: Αυστηρές δίαιτες, όπως έχει ομολογήσει, δεν μπορεί να κάνει. Είναι όμως πρόθυμη να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα καλής διατροφής.