Διαγωνισμός Dsquared2 με δώρο 2 φανταστικά αρώματα!

Φίλες και φίλοι μου... η λατρεία μου για τη μυρωδιά του ξύλου με οδήγησε πρόσφατα στην ανακάλυψη ενός νέου αρώματος, που πλέον δεν το αποχωρίζομαι με τίποτα. Ποιό είναι αυτό; Το νέο Eau de Toilette Green Wood των Dsquared2.

Expand player

Πρόκειται για ένα αισθησιακό άρωμα, που κλείνεται σε μια υπέροχη πράσινη βελουτέ συσκευασία. Πρωταγωνιστής της σύνθεσης του αρώματος είναι το ξύλο, που συμπληρώνεται, μεταξύ άλλων, από νότες από λεμόνι, πιπέρι bourbon, ξύλο κέδρου, βετιβέρ, musk, ρετσίνι και λεβαντίνα (santolina), που το κάνουν ακόμη πιο μοναδικό.

Μαζί με το νέο Eau de Toilette Green Wood ο Οίκος λάνσαρε και το αντίστοιχο γυναικείο Eau de Toilette Red Wood, σε κόκκινη βελουτέ συσκευασία, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων νότες από κόκκινο πιπέρι, τριαντάφυλλο, musk, κράνμπερι, μανόλια και ξύλο κέδρου.

Εάν θέλεις να πάρεις μια μικρή γεύση από τις νέες αρωματικές δημιουργίες του Οίκου και να είσαι εσύ ένας από τους 2 τυχερούς που θα κάνουν το νέο άρωμα Dsquared2 δικό τους μπες στο διαγωνισμό μας! Ο τρόπος είναι απλός... ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και διεκδίκησέ το!

- follow τη σελίδα του @youweekly.gr στο Instagram

-like στο Post του διαγωνισμού στο Instagram

- Κάνε tag δύο φίλους σου!

Oι νικητές θα βγουν από τα σχόλιο του post στις 20/02!

Καλή επιτυχία!!!

Οι νικητές είναι:

  • renata_konsta
  • dhmhtrakollia1991