Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο YOU!

Backstage βίντεο!

Style me up! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δίνει μαθήματα μόδας μέσα απ' την καθημερινή εκπομπή του Open, αλλά και μέσα απ' το You, όπου φωτογραφίζεται στο αφιέρωμά μας στον άντρα. Παράλληλα, σε αποκλειστικές backstage δηλώσεις, αποκαλύπτει αν δίνει μαθήματα στυλ και στην πραγματική του ζωή, αλλά και τον τρόπο που διατηρείται σε φόρμα εν μέσω καραντίνας.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Expand player

Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Styling: Ilias Wia

Makeup/Hair: Διονυσία Κωνσταντίνου

Τι θα άλλαζες στο στυλ σου;

Είμαι επιμελώς-ατημέλητος και επειδή ό,τι αγαπάω πολύ το φοράω και βγαίνει προς τα έξω, μπορεί να είναι λάθος στυλιστικά, αλλά δεν φαίνεται. Από κει και πέρα, το έχω αφήσει όλο στην Έλενα Βαζούρα, τη στυλίστρια μου που την αγαπώ πολύ και επειδή έχουν ταιριάξει πολύ οι χημείες μας και το κάνει όλο πολύ σωστά.

Στην καθημερινότητά σου σχολιάζεις το στυλ των δικών σου ανθρώπων;

Ξεκάθαρα, το κάνω απ' το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι όμορφο να λες σε κάποιον κάτι που μπορεί να αλλάξει. Σίγουρα δεν ξέρεις πώς μπορεί να το εκλάβει ο άλλος, αλλά εγώ το λέω.

Έχει ενοχληθεί κάποιος από σχόλιό σου;

Όχι, γιατί το λέω αφοπλιστικά, δεν είναι προετοιμασμένος γι' αυτό (γελάει).

Η καραντίνα σε έχει επηρεάσει ψυχολογικά;

Με έχει επηρεάσει ευχάριστα, βρήκα ωραίο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό μου και προσπάθησα να διορθώσω κάποια μικρά ελαττώματα που έχω ώστε να καλυτερέψω τη μέρα μου.

Πήρες κιλά στην καραντίνα;

Έχασα, δεν ξέρω πώς. Δεν ζυγίστηκα, απλά με εκνεύρισε το γεγονός ότι είναι κλειστά τα γυμναστήρια και είναι πολύ κακό για μένα αυτό.

Τώρα που είναι κλειστά τα γυμναστήρια, γυμνάζεσαι έξω;

Περισσότερα στο νέο τεύχος You!