Backstage video από την συνέντευξη του Γιώργου Ασημακόπουλου στο You

Άκρως αποκαλυπτικός μετά το τέλος του Survivor 4

Απ' τους πιο hot και δημοφιλείς παίκτες του περασμένου Survivor, ο Γιώργος Ασημακόπουλος επέστρεψε και κάνει την πιο καυτή του φωτογράφιση στο You. Σε backstage δηλώσεις μας αποκαλύπτει κατά πόσο έχει επανέλθει μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, αν έχει κάποια πικρία για το αποτέλεσμα και σχολιάζει τις τηλεοπτικές προτάσεις που του έχουν γίνει...

Έχεις συνέλθει μετά από εξίμισι μήνες στο Survivor;

Προσπαθώ να μπω πάλι στην πραγματικότητα, θεωρώ ότι το κάνω γρήγορα. Μόλις από την πρώτη μέρα που ήρθα, δούλεψα, πήγα στην επιχείρησή μου και είδα το προσωπικό μου. Έχω αρχίσει και τη γυμναστική μου. Back to reality. Είμαι εδώ, μάχιμος! (γελάει)

Expand player

Σου έμεινε πικρία που έφτασες στην πηγή και δεν ήπιες νερό;

Έφτασα στην πηγή, δεν ήπια νερό, αλλά το ευχαριστήθηκα. Όταν ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός ότι αποχωρώ, είπα «Δόξα τω Θεώ, είμαι ελεύθερος». Δεν έχω καμία πικρία, ήταν ένα παιχνίδι, το απόλαυσα, ήμουν ενεργός μέχρι την τελευταία στιγμή. Φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο κράτησα μόνο τις θετικές σκέψεις στο μυαλό μου, ό,τι αρνητικό το άφησα πίσω. Έχω να θυμάμαι τόσο ωραία πράγματα από την παραλία με τους συμπαίκτες μου, τους στίβους μάχης, να παλεύω για την επιβίωσή μου. Μόνο θετικές και όμορφες αναμνήσεις έχω κρατήσει μέσα στο μυαλό μου και στην καρδιά μου. Με αυτές πορεύομαι.

Σου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις αυτό το διάστημα;

Έχω αρκετές, θέλω να τις αξιολογήσω, γιατί το επάγγελμα μου είναι διαφορετικό -έχω καταστήματα και επιχειρήσεις ένδυσης. Οι προτάσεις είναι καλοδεχούμενες, θα τις σκεφτώ, θα τις αναλύσω και θα πράξω το καλύτερο για μένα.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί