Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.Να τονίσουμε πως από τις 24/10 θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή καθώς...

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, το σημερινό Τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σήμερα, θα σου κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου! Επηρεάζεται άμεσα ο σημαντικός και σπουδαίος για εσένα, τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων και επαφών σου! Η συγκεκριμένη όψη, ενδεχομένως να φέρει μέχρι και ισχυρές ρήξεις, αν συγκρατήσεις τα νεύρα και την απαιτητικότητα σου!

Expand player

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα θα έχει αρκετό άγχος, πίεση, τρέξιμο, υποχρεώσεις και κούραση! Η όψη Τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε αναγκάσει να βρεις άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στην καθημερινότητα σου και να οργανωθείς! Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα, για να κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, με το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, ίσως να υπάρξουν αναταραχές στην κοινωνική σου ζωή! Θα υπάρξει κρίση θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, προσωπική προβολή, επαφές, συναναστροφές, δημιουργικές δράσεις και ψυχαγωγία! Εσύ οφείλεις, να συγκρατήσεις την τάση σου για έπαρση και απαιτητικότητα!Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε επηρεάσει άμεσα και θα πλήξει με πολλά προβλήματα και δυσκολίες, κυρίως τις οικογενειακές σου σχέσεις, αλλά και πρακτικά θέματα σπιτιού! Φρόντισε λοιπόν, να διαχειριστείς ορθά ορισμένα πράγματα σε οικογένεια και σπίτι, ώστε να μη κλονιστούν συγγενικές σχέσεις και συναναστροφές!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, επικεντρώνεσαι σε μετακινήσεις και κοινωνικές επαφές την σημερινή ημέρα, αφού το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα φέρει κάποιες αναποδιές σε αυτούς τους τομείς! Προσπάθησε να μην είσαι υπερβολικά τολμηρός και ριψοκίνδυνος σε συνομιλίες, αλλά και στην οδήγηση! Επιπλέον, προστάτεψε σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με την σημερινή όψη Τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, θα επικεντρωθείς στην ιδιαίτερα αναγκαία, προστασία των κεκτημένων σου, όπως και στην διατήρηση των αξιών σου! Πιθανόν να φταίει η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια που γεννά η ημέρα αυτή, γεγονός που θα προκαλέσει σύγχυση στην καθημερινότητα σου!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, ώστε να μην το παρακάνεις με απαιτήσεις και εντάσεις! Η όψη Τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα, την σημερινή ημέρα σε αφορά άμεσα και ενδεχομένως να σου επιφέρει ζημιές, αν δεν συγκρατηθείς!

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, δεν πρέπει να βασίζεσαι στο ένστικτο και την διαίσθηση σου! Οφείλεις να επιστρατεύσεις οπωσδήποτε την λογική σου και την σοφία που έχεις αποκομίσει από τις εμπειρίες σου! Μην παρασύρεσαι σε ψυχολογικά βάσανα, που προέρχονται από άγχη και φοβίες!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με την όψη Τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, οφείλεις να αναμένεις αναθεωρήσεις αναγκαστικές, μετά από εντάσεις και παρεξηγήσεις, σε ορισμένες φιλικές σου σχέσεις και οφείλεις να είσαι ήρεμος και ψύχραιμος, ώστε να εξομαλυνθούν!Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η όψη Τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, σε άφορα άμεσα! Οφείλεις να είσαι απόλυτα προσεκτικός σε κάθε σου δράση και σε κάθε σου συνομιλία, προκειμένου να μην εκτεθείς κοινωνικά! Αρκετοί από τους ανταγωνιστές σου, θα προσπαθήσουν ενδεχομένως να σε βλάψουν και εσύ πρέπει οπωσδήποτε να τους αντικρούσεις!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η Αφροδίτη σήμερα, σχηματίζει Τετράγωνο με τον Πλούτωνα και επηρεάζει ιδιαίτερα τις μετακινήσεις, τις κοινωνικές σου σχέσεις και τα ταξίδια σου! Αν λοιπόν σχεδιάζεις κάποια εκδρομή ή έξοδο, ή ακόμα και μία κοινωνική συναναστροφή, οφείλεις να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός και άψογα οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν δυσκολίες!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, θα πρέπει να αναμένεις κάποιες δυσάρεστες αποκαλύψεις, αλλά και δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες θα σε βάλλουν ψυχολογικά! Πιθανόν να αναγκαστείς, να ξεκινήσεις ξανά από το μηδέν, οργανώνοντας εκ νέου κάποια πράγματα!

4 ζώδια που δυσκολεύονται να κατανοήσουν τα συναισθήματά τους

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ
Αιγόκεροι, μερικές φορές θα αγνοήσετε πώς νιώθετε βαθιά μέσα σας επειδή δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε το άγχος. Θα προτιμούσατε να εστιάσετε στη δουλειά σας, να επικεντρωθείτε στις δουλειές σας, να κάνετε focus στο να είστε όσο το δυνατόν πιο παραγωγικοί.

Τα συναισθήματα είναι απλώς μια απόσπαση της προσοχής στο μυαλό σας. Πρέπει να είστε πιο ειλικρινείς με τα συναισθήματά σας, ακόμη και με τον εαυτό σας, γιατί θα δείξει πού βρίσκονται οι προτεραιότητές σας, τι είναι σημαντικό για εσάς. Τα συναισθήματά σας θα σας βοηθήσουν να πάρετε την καλύτερη απόφαση για τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ
Ξοδεύετε τόσο μεγάλο μέρος του χρόνου σας ανησυχώντας για το τι σκέφτονται οι άλλοι και τι αισθάνονται οι άλλοι που σπάνια έχετε χρόνο να σκεφτείτε τις δικές σας ανάγκες. Ωστόσο, αυτό πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να αρχίσετε να ενδιαφέρεστε περισσότερο για αυτό που θέλετε.

Δεν είναι εγωιστικό να θεωρείς τον εαυτό σου προτεραιότητα. Δεν είναι άκαρδο να εστιάζεις σε αυτό που χρειάζεσαι και να αγνοείς αυτό που χρειάζονται όλοι οι άλλοι. Είστε το μόνο άτομο στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε, οπότε αρχίστε να είστε πιο ευγενικοί με τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΌΣ
Θα ακούσετε με χαρά τι έχουν να πουν οι άλλοι, αλλά δεν θα θέλετε να συνεισφέρετε εσείς. Εξάλλου, δεν θέλετε να δώσετε σε κανέναν τη δύναμη να σας πληγώσει. Δεν θέλετε να μοιραστείτε τα μυστικά σας και κινδυνεύετε να πληγωθείτε από αυτά στο τέλος. Αλλά επειδή είστε τόσο επιλεκτικοί σχετικά με τα συναισθήματά σας, μερικές φορές ακόμη και εσείς δεν καταλαβαίνετε πώς νιώθετε.

Μερικές φορές, ακόμη και εσείς δεν καταλαβαίνετε τι θέλετε από αυτόν τον κόσμο. Πρέπει να προσπαθήσετε να είστε πιο ειλικρινείς για τα όνειρα και τις επιθυμίες σας, και αυτό ξεκινά με το να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Τα υπόλοιπα θα έρθουν αργότερα.

ΥΔΡΟΧΌΟΣ
Πολλοί άνθρωποι σας θεωρούν ένα ψυχρό και κάπως αποστασιοποιημένο ζώδιο επειδή δεν σας ενδιαφέρει να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τους άλλους. Αλλά μερικές φορές, ο λόγος είναι επειδή δεν καταλαβαίνετε πώς νιώθετε. Δεν έχετε αφιερώσει χρόνο για να αναλύσετε τις σκέψεις σας και να καταλάβετε τι σημαίνουν επειδή είστε πάντα τόσο απασχολημένοι.

Πάντα τρέχετε προσπαθώντας να πετύχετε ένα εκατομμύριο διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα. Αφιερώνετε πάντα αρκετό χρόνο για να εργαστείτε, αλλά σπάνια αφιερώνετε αρκετό χρόνο για ενδοσκόπηση.

Πηγή: Eradio.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Η έκλειψη Σελήνης στις 8..." - Σκληρό το ξεκίνημα του Νοέμβρη για 8 ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

10 συγκεκριμένα ζώδια θα ζήσουν χαρές - Σύμφωνα με την Βίκυ Παγιτάκη λύνονται πολλά προβλήματα