Με αυτές τις τροφές θα είσαι πάντα ΛΑΜΠΕΡΗ και ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ!

Με αυτές τις τροφές θα είσαι πάντα ΛΑΜΠΕΡΗ και ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ!

Εμείς οι γυναίκες έχουμε πάντα μία σκέψη στο μυαλό μας! Να λάμπουμε, να λάμπουμε, να λάμπουμε!


Και δεν θέλουμε μόνο ένα ωραίο σώμα για την παραλία το καλοκαίρι, αλλά θέλουμε να αισθανόμαστε όμορφες από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Αυτό σημαίνει τέλεια μαλλιά, ιδανικό βάρος, λαμπερή επιδερμίδα και αστραφτερό χαμόγελο.


Γίνεται; Αυτές οι τροφές εγγυώνται να μας στηρίξουν στον αγώνα μας αυτόν!


1. Γλυκές πατάτες
Χαρίζουν απαλό δέρμα. Είναι εξαιρετική πηγή β καροτίνης η οποία στο σώμα μετατρέπεται σε βιταμίνη Α, πρωταρχικός παράγοντας για να διατηρήσουμε απαλή σαν μετάξι την επιδερμίδα μας. Αν δεν σας αρέσουν οι πατάτες (δύσκολο) και τα καρότα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.


2. Καρπούζι & Μάνγκο
Αυτά τα ζουμερά φρούτα πλούσια σε καροτενοειδή (μεγάλη ομάδα χρωστικών) συμβάλλουν στην προστασία του δέρματος από την κακή ακτινοβολία του δέρματος.


3. Ακτινίδια
Νέα για πάντα. Το ακτινίδιο, σημαντική πηγή βιταμίνης C, ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου και μας προστατεύει από την εμφάνιση ρυτίδων.


4. Μαύρη Σοκολάτα
Μπορεί να μην αρέσει σε όλες μας η μαύρη σοκολάτα, αλλά κορίτσια μιλάμε για σοκολάτα! Ένα μικρό κομμάτι σοκολάτας προσφέρει μεγάλες ποσότητες φλαβονοειδών, οι οποίες μετά από έρευνες έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ενυδάτωση της επιδερμίδας.


5. Γιαούρτι
Πλούσιο σε πρωτεΐνη χαρίζει λάμψη στο δέρμα αλλά και στα νύχια σου και παράλληλα ενεργοποιεί το μεταβολισμό σου για να χάσεις πιο εύκολα τα κιλά που θες.


6. Οστρακοειδή
Σίγουρα δεν το ήξερες. Πλούσια μαλλιά με οστρακοειδή; Ναι, ναι! Αυτές οι τροφές είναι πλούσιες σε ψευδάργυρο και διατηρούν την κόμη σου υγιή και λαμπερή.


7. Ξηροί καρποί
Άσε τα junk snack και προτίμησε αμύγδαλα και ηλιόσπορους. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα με βιταμίνη Ε και βοηθούν την επιδερμίδα να ανανεωθεί.


8. Γάλα
Μπορεί να μην μας άρεσε ποτέ, τα παιδικά βιώματα με την μαμά να μας κυνηγάει με το ποτήρι είναι ακόμα φρέσκα, αλλά το γάλα προσφέρει πολλά σε όλο το σώμα. Εξαιρετική πηγή καλίου προστατεύει κυριότερα τα δόντια, ενισχύοντας την ανανέωση του σμάλτου.


kitrino


queen.gr