Το μέλι σύμμαχός σου για ΛΑΜΠΕΡΗ επιδερμίδα! Μάθε τις ευεργετικές του ιδιότητες!

Το μέλι σύμμαχός σου για ΛΑΜΠΕΡΗ επιδερμίδα! Μάθε τις ευεργετικές του ιδιότητες!
H επιδερμίδα σου έχει ανάγκες που ένα συστατικό μπορεί να καλύψει με απόλυτα φυσικό τρόπο: το μέλι! Οι αντισηπτικές, αντιγηραντικές και ενυδατικές του δράσεις σου προσφέρονται απλόχερα αρκεί να ξέρεις πώς να τις αξιοποιήσεις!

Το μέλι είναι με το μέρος σου και σου χαρίζει τέλειο λαμπερό δέρμα!

1.Σπυράκια τέλος: το μέλι δεν έχει μόνο επουλωτικές ιδιότητες αλλά σε βοηθάει να καταπολεμήσεις και την ακμή σου. Χρησιμοποίησε μια μικρή ποσότητα μελιού και άπλωσε την τοπικά επάνω στα σπυράκια σου, άφησε την για 15 λεπτά και ξέβγαλέ την. Οι αντιβακτηριακές του δράσεις είναι με το μέρος σου και σε βοηθούν να αποχαιρετήσεις τα σπυράκια μια για πάντα.

2.Αντιγηραντικό: Οι πρώτες λεπτές γραμμές ξεκίνησαν να εμφανίζονται και εσύ έχεις απελπιστεί; Δεν υπάρχει λόγος! Το μέλι σου δίνει τη λύση αφού αν βοηθάει το δέρμα σου να δείχνει τέλειο και λαμπερό και να απαλύνει τις λεπτές γραμμές αφού επουλώνει και θεραπεύει.

3.Ενυδατικό: Τα ενυδατικά συστατικά του μελιού είναι γνωστά σε όλους και σίγουρα όχι χωρίς λόγο. Το μέλι έχει ενυδατικές και επουλωτικές ιδιότητες αφού μπορεί να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση ακόμη και στο πιο ξηρό δέρμα.

4.Ασπίδα προστασίας: Το μέλι είναι το ιδανικό προστατευτικό για την επιδερμίδα σου αφού χάρη στην αντιοξειδωτική και αντιβακτηριακή του δράση βοηθάει το δέρμα σου να είναι πάντα προστατευμένο από μολύνσεις αλλά και την ταλαιπωρία που μπορεί να υποστεί από το περιβάλλον. Όταν το δέρμα σου είναι εκτεθειμένο σε διάφορα χημικά , τότε το μέλι αφήνει το δέρμα σου λείο και απλό και γι’αυτό είναι το βασικό συστατικό για πολλές κρέμες που θα βρεις στο εμπόριο.

Tip: Το μέλι έχει πολλά αντιοξειδωτικά συστατικά που παίζουν τεράστιο ρόλο στην προστασία του δέρματος σου από τις βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιου.

Μέλι

womenonly.gr