Αυτές οι τροφές θα σε κάνουν ακόμα πιο ΟΜΟΡΦΗ και ΛΑΜΠΕΡΗ!

Αυτές οι τροφές θα σε κάνουν ακόμα πιο ΟΜΟΡΦΗ και ΛΑΜΠΕΡΗ!
Το φαγητό είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις, αλλά παράλληλα μπορεί να ενισχύσει και την ομορφιά σου. Ναι, καλά άκουσες. Αν τρως τις σωστές τροφές, τα μαλλιά σου γίνονται πιο στιλπνά, το δέρμα σου λάμπει και τα νύχια σου γίνονται πιο δυνατά. Η διάσημη ιταλίδα σεφ, Giada De Laurentiis, αποκαλύπτει το top 5 των τροφών που θα σε κάνουν να δείχνεις ακόμη πιο όμορφη.

Ελαιόλαδο

«Λατρεύω να τρώω λάδι όλο τον χρόνο. Ενυδατώνει το σώμα σου εσωτερικά κι αυτό αντανακλάται εξωτερικά. Κάνει τα μαλλιά πιο λαμπερά, δυναμώνει τα νύχια και γενικά έχει πολλά οφέλη» λέει η σεφ.

Αβοκάντο

«Είναι μία ολοκληρωμένη τροφή με όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά που έχει» εξηγεί η σεφ. Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά και λουτεϊνη, γνωστά και τα δύο για τις ιδιότητές τους κατά της γήρανσης.

Λάδι καρύδας

«Μου αρέσει να μαγειρεύω με λάδι καρύδας. Κάνει πολύ καλό στον οργανισμό και αυτό σε βοηθάει τελικά να δείχνεις πιο όμορφη. Ανάλογα με το τι μαγειρεύω, αντικαθιστώ το ελαιόλαδο με το λάδι καρύδας» αποκαλύπτει η De Laurentiis.

Αμύγδαλα

Τα αμύγδαλα είναι το αγαπημένο σνακ της De Laurentiis όταν βρίσκεται συνεχώς στον δρόμο. Φτιάχνω το δικό μου συνδυασμό , προσθέτω μερικά αποξηραμένα φρούτα, όπως μούρα και κομματάκια σοκολάτας. Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, και είναι γνωστό ότι απαλύνουν τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης και βοηθούν στη θεραπεία της ακμής

Μαγειρική σόδα

«Εκτός του ότι μπορείς να την καταναλώσεις μέσω ορισμένων φαγητών, η μαγειρική σόδα είναι ιδανική για την καθημερινή σου περιποίηση. Φτιάχνω ένα scrub με σόδα, ελαιόλαδο και νερό και το χρησιμοποιώ καθημερινά τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα» αποκαλύπτει.

γυναικα 1

joytv.gr