Τα must κουρέματα του φετινού καλοκαιριού

Τα must κουρέματα του φετινού καλοκαιριού
Είναι καλοκαίρι και όσο κλισέ κι αν ακούγεται η διάθεσή μας ανεβαίνει. Κι επίσης, είναι καλοκαίρι κι έχεις και αυτή την διάθεση να ανανεωθείς και να δείχνεις πιο sexy!

Στο γυναικείο μυαλό ο πρώτος συνειρμός που γίνεται όταν ακούμε λέξεις όπως ανανέωση και sexy είναι μαλλιά- κομμωτής- κομμωτήριο και όλα τα παράγωγα. Αν πάλι δεν το έχεις σκεφτεί έτσι ακόμη, στο υπόσχομαι ότι μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου θα θες να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο!

Λοιπόν, έψαξα και βρήκα εκείνα τα 10 πιο sexy- stylish- cool κουρέματα για να δεις και να εμπνευστείς! Όπως θα διαπιστώσεις τα layers είναι huge τάση, έρχονται σε κάθε μήκος κι οπότε μάλλον δεν θα τα αποφύγεις! Αλλά σε κάθε περίπτωση από αυτά τα δέκα κουρέματα θα βρεις σίγουρα εκείνο το ένα που θα λατρέψεις!

Έχεις πολύ μακριά και βαριά μαλλιά; Δωσ'τους ενδιαφέρον κάνοντας layers προς τα τελειώματα και μια μακριά φράντζα.

xtenisma1
Στοιχηματίζω πως αυτό το κούρεμα πολλές θα το δείξετε στον κομμωτή σας! Το μυστικό είναι στα πολλά, έντονα και με αρκετά μεγάλη διαφορά ως προς το μήκος layers. Bonus: τα ξανοίγματα στο τελείωμα που κάνουν αυτό το κούρεμα ακόμη πιο τρισδιάστατο κι ενδιαφέρον! Το είδαμε στην Lily Aldridge.

xtenisma2

Κοντό καρέ με ενιαίο τελείωμα. Bonus info: είναι και πολύ πρακτικό για τις ζεστές μέρες που έρχονται!

xtenisma3
Είναι το κούρεμα της απόλυτης ελευθερίας που ταιριάζει τέλεια σε όσες έχουν σπαστά ή ίσια μαλλιά. Και είναι και η απόδειξη ότι για να έχεις στιλ δεν χρειάζεσαι πολλά: αυτό το κούρεμα, το τζιν σου κι ένα λευκό T-shirt! Το shag κούρεμα το έχει αναδείξει τέλεια το top model Mica Arganaraz.

xtenisma4
Αν έχεις ίσια μαλλιά και θέλεις να κάνεις μια αλλαγή σου προτείνουμε αυτό το μακρύ καρέ με τις έντονες μύτες όπως της Alessandra Ambrosio. Είναι sexy και stylish ταυτόχρονα!

xtenisma5

Αν έχεις σπαστά μαλλιά μπορείς να κινηθείς στην λογική του μεσαίου μήκους με τις ολόισιες αφέλειες όπως το είδαμε στην Selma Blair.

xtenisma6

tlife

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

15+1 εύκολα χτενίσματα για το τεμπέλικο κορίτσι που κρύβουμε μέσα μας

Έχεις λεπτή και εύθραυστη τρίχα; Αυτά είναι τα 5 ιδανικά κουρέματα για τα μαλλιά σου

Ένας άντρας απαντά: «Έτσι θέλουμε να κάνετε τα μαλλιά σας…»

Τα καλύτερα μας σήμερα

Ελένη Χατζίδου: Αυτό είναι το πραγματικό της κορμί χωρίς ρετούς – Δείτε την στην παραλία με μαγιό!

Συμβαίνει τώρα: Στο χειρουργείο παίκτης του ελληνικού «X-Factor»

Σοβαρό ατύχημα για πασίγνωστη ηθοποιό- Έσπασε όλα τα κόκαλά της