Η σωστή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής

Η σωστή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής
Θέλεις να αισθάνεσαι φρέσκια και δροσερή χωρίς να ανησυχείς για ερεθισμούς ή μολύνσεις που θα διαταράξουν τη φυσιολογική ισορροπία της επίμαχης περιοχής ακόμη και όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο; Το femfresh θα σου δώσει τη λύση μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας που διαθέτει, η οποία θα φροντίσει να σου προσφέρει την απόλυτη προστασία.

Το καλοκαίρι έχεις έναν ακόμη λόγο για να φροντίζεις την ευαίσθητη περιοχή μια και οι πιθανότητες εμφάνισης κάποιου ερεθισμού ή ακόμη και κάποιας μόλυνσης αυξάνονται. Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο και χρειάζεσαι μια εξειδικευμένη περιποίηση, όπως αυτή του femfresh, που θα θωρακίσει την περιοχή διατηρώντας τη σωστή ισορροπία του PH αλλά και της υγιεινής της.


Tι ειναι
Το femfresh είναι μια ήπια και απαλή σειρά φροντίδας της ευαίσθητης περιοχής που περιλαμβάνει γυναικολογικά και δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα, τα οποία φροντίζουν για την υγιεινή της, χωρίς ωστόσο να διαταράσσουν τη φυσιολογική ισορροπία του pH της. Σημείωσε ότι η βέλτιστη ισορροπία του pH εμποδίζει την ανάπτυξη βλαβερών οργανισμών που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα κολπίτιδες ή μυκητιάσεις. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα της σειράς υπόσχονται να σε κρατήσουν φρέσκια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας ακόμη και κάτω από πολύ υψηλές θερμοκρασίες!


7

Τι θα βρεις στη σειρά
Στην πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα του femfresh υπάρχουν τα υγρά μαντηλάκια freshening and Soothing Cloths, το υγρό καθαρισμού Active Fresh Wash, το καταπραϋντικό υγρό καθαρισμού Soothing Wash και το Daily Intimate Wash, το οποίο είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Συγκεκριμένα, για σένα που θέλεις να είσαι πάντα προστατευμένη, όπου και εάν βρίσκεσαι, τα υγρά μαντηλάκια θα σου λύσουν τα χέρια... Και αυτό γιατί καθαρίζουν και αναζωγονούν στο λεπτό, ενώ ακόμη θα απομακρύνουν τυχόν οσμές. Το υγρό καθαρισμού Active Fresh Wash, για χρήση μέσα στο ντους, προσφέρει μια αίσθηση δροσιάς που διαρκεί τουλάχιστον 12 ώρες, ενώ το Soothing Wash ενδείκνυται για ανακουφίσει και να καταπραϋνει την επίμαχη περιοχή φροντίζοντας να τη διατηρήσει καλά ενυδατωμένη και προστατευμένη όλη ημέρα. Τέλος, το Daily Intimate Wash με τη δύναμη της καταπραϋντική αλόης, που περιέχεται στη σύνθεσή του, διασφαλίζει την υγιεινή της περιοχής θωρακίζοντάς τη όλο το 24ώρο!




[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="238765,238766,238767"]

Ιnfo:

Τα προϊόντα femfresh θα τα βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Hondos Center.