Η Τόνια Σωτηροπούλου μας συστήνει τα DUST+CREAM! Λάμψε με ελληνικά καλλυντικά!

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας συστήνει τα DUST+CREAM! Λάμψε με ελληνικά καλλυντικά!
Το μυστικό για να δώσεις χρώμα και glam στο καλοκαίρι σου βρέθηκε! Αν θες να παραμένεις όμορφη και λαμπερή από το πρωί μέχρι το βράδυ, δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς την ελληνική εταιρεία καλλυντικών DUST+CREAM. Το παράδειγμα σου δίνει πρώτη η Τόνια Σωτηροπούλου, το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της εταιρείας. Τα καταστήματα με εγχώρια προϊόντα super υψηλής ποιότητας, φροντίζουν να μη θες να... ξεκολλήσεις!

Δείτε το δροσερό βίντεο της καμπάνιας που θα δώσει λάμψη στο καλοκαίρι σας!



Το φετινό καλοκαίρι κάθε γυναίκα χρειάζεται μοναδικό summer style για να ξεχωρίσει! Η τεράστια γκάμα με προϊόντα μακιγιάζ, βερνίκια νυχιών, αρώματα αντίστοιχα γνωστών οίκων του εξωτερικού, κρέμες προσώπου και σώματος καθώς και μια μεγάλη ποικιλία ειδών προσωπικής περιποίησης ανταποκρίνονται σίγουρα στις ανάγκες σου για μια προσεγμένη και εκθαμβωτική εμφάνιση! Το youweekly.gr έκανε έρευνα και για τις προσιτές τιμές των DUST+CREAM και ανακάλυψε πως είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στο πορτοφόλι σου, έτσι ώστε να σε κάνουν να θες να τα αποκτήσεις όλα!

tonia1
Τα καταστήματα της αλυσίδας DUST+CREAM τροφοδοτούνται απευθείας από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, ώστε να φτάνουν στα χέρια σου όσο πιο άμεσα γίνεται και να ολοκληρώσουν το καλοκαιρινό look σου με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!

unnamed (2)Μπορείς να αναζητήσεις τα μοντέρνα και ποιοτικά καλλυντικά των DUST+CREAM σε 5 επιπλέον νέα καταστήματα στη Φλώρινα, τον Πύργο (Ηλείας), το Μαρούσι (Αθήνα), τη Σάμο και τη Χίο, ενώ στα events που διοργανώνονται έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις από κοντά αγαπημένους celebrities, όπως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Κατερίνα Στικούδη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Μαντώ Γαστεράτου.

d1

Ανακαλύψτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα και κάντε τις αγορές σας On-line εδώ!

Ακολουθήστε την εταιρεία στο Facebook, το Instagram και το Youtube.

Χωρίς τίτλοInfo

Cream Team AΒΕΕ

Αιγαίου 4, Νικόπολη, Ν. Ευκαρπία, 54630, Θεσσαλονίκη, Τ. 2310 689499, F. 2310 688127

www.dustandcream.gr

unnamed (4)