Φθινοπωρινή φροντίδα με την υπογραφή της Teta\'s Lab

Φθινοπωρινή φροντίδα με την υπογραφή της Teta\'s Lab
O Οκτώβριος είναι η ιδανική εποχή για να κάνεις μια καινούργια αρχή στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου. Τι καλύτερο λοιπόν από το να ξεκινήσεις με συμμάχους τα προϊόντα φροντίδας της σειράς Teta's Lab, που υπογράφει η Τέτα Καμπουρέλη.
Το να είσαι αλλά και να δείχνεις όμορφη και λαμπερή από την κορυφή μέχρι τα νύχια δεν θέλει κόπο μόνο τρόπο και τη βοήθεια της ολοκαίνουργιας σειράς περιποίησης, Teta's Lab, που πρόσφατα παρουσίασε η αγαπημένη μας celebrity nail-artist και παρουσιάστρια, Τέτας Καμπουρέλη. Στην ολοκαίνουργια σειρά θα βρεις τρία καινοτόμα προϊόντα: την κρέμα σύσφιξης, που δρα και κατά της κυτταρίτιδας, το peeling σώματος και την ενυδατική κρέμα χεριών και ποδιών, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

t1H σειρά
Πρωταγωνιστής της Teta’s Lab είναι η κρέμα σύσφιξης- με εξαιρετικά ευεργετικές ιδιότητες κατά της κυτταρίτιδας- η οποία δημιουργήθηκε από την Τέτα μετά από πολυετείς μελέτες. Στη μοναδική της φόρμουλα περιέχονται δραστικά φυσικά συστατικά, τα οποία επιταχύνουν την διάσπαση του λίπους στα λιποκύταρα. Ακόμη, χάρη στα δραστικά συστατικά της χαρίζει σφριγηλότητα και ενυδάτωση σε βάθος, ενώ ακόμη μειώνει αισθητά την όψη “φλοιού πορτοκαλιού”.
Επίσης, στη σειρά θα βρεις το peeling σώματος και την κρέμα χεριών και ποδιών. Η απολεπιστική κρέμα σώματος απομακρύνει, χωρίς ίχνος ερεθισμού, τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σου, ενώ παράλληλα το αναζωογονεί. Τέλος, η κρέμα χεριών και ποδιών, με ενυδατικά έλαια από αμύγδαλο και ηλίανθο και βούτυρο καριτέ περιποιείται τα άκρα σου χαρίζοντας βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, ενώ είναι ιδανική για καθημερινή χρήση αφού αφήνει τα άκρα σου απίστευτα απαλά.

Info:
Tα προϊόντα της νέας σειράς Teta’s Lab θα τα βρεις εκτός από τα καταστήματά της και online στο teta.gr καθώς και σε επιλεγμένα φαρμακεία.
Κάντε like στη σελίδα Teta Beauty Salon στο Facebook