Η Jennifer Aniston μας αποκαλύπτει τα μυστικά της για τέλεια μαλλιά!

Η Jennifer Aniston μας αποκαλύπτει τα μυστικά της για τέλεια μαλλιά!
Όλες έχουμε ζηλέψει το μήκος, το χρώμα, το σχήμα, αλλά και το ότι είτε ίσια είτε κυματιστά τα μαλλιά της Jennifer Aniston δείχνουν τέλεια και πάντα περιποιημένα.Τα μυστικά της, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό ο κομμωτής της και hairstylist πολλών celebrities, Chris McMillan δεν είναι πολλά, αλλά τα τηρεί και τα εφαρμόζει πιστά όσα χρόνια κι αν περάσουν.
Έτσι,

1. Η Jennifer Aniston μπορεί να πειραματίζεται κατά περιόδους με διάφορα κουρέματα, όμως, είναι οπαδός των μακριών μαλλιών, γιατί ξέρει ότι χαρίζουν πόντους στη θηλυκότητα της και φορμάρονται πιο εύκολα. «Μην τα κόψεις πολύ», είναι η ατάκα που πετάει στον McMillan κάθε φορά που κάθεται στην καρέκλα του.
2. Παρ’ όλα αυτά η Aniston δεν ξεχνά το ραντεβού της στο κομμωτήριο. Αφαιρεί μήκος και όγκο, σταθερά κάθε 6 εβδομάδες και προκειμένου το πάντα περιποιημένο χτένισμα της να μη χάνει το σχήμα του.

3. Έχει αυτό που λέμε καλή ποιότητα μαλλιών σύμφωνα με τον McMillan, αφού τα μαλλιά της διαθέτουν ελαστικά. Έτσι φαντάζουν υπέροχο είτε τα ισιώσει είτε τα αφήσει να σγουρύνουν, όπως είναι και το φυσικό της. Εκείνο που σίγουρα δεν κάνει, όταν μπορεί είναι να το παρακάνει με το styling. Αφήνει τα μαλλιά της να στεγνώσουν φυσικά μετά το χτένισμα και όσο μπορεί αποφεύγει πιστολάκι και ηλεκτρικό ψαλίδι.

4. Δεν υπερβάλλει με τα προϊόντα περιποίησης και το μόνο στο οποίο είναι πραγματικά πιστή είναι οι μάσκες θρέψης μαλλιών.

5. Τέλος, σύμφωνα με τον hairstylist της, έχει κάνει αλλαγές αναφορικά με το μήκος και το χρώμα της τα τελευταία χρόνια, αλλά σταδιακά και με τέτοιο τρόπο που να προσαρμόζεται το look των μαλλιών της στην ηλικία της, αλλά και να μην απέχει από αυτό που όλοι τη γνωρίσαμε!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αυτές είναι οι πιο μοντέρνες αποχρώσεις για φέτος στα μαλλιά και ταιριάζουν σε όλες μας!

Θέλεις να κόψεις αφέλειες; Βρες ποιες ταιριάζουν στο πρόσωπο σου

Τα 5 πιο εντυπωσιακά χτενίσματα για casual χειμωνιάτικες εμφανίσεις!