5 τρόποι να κρύψεις τους μαύρους κύκλους

5 τρόποι να κρύψεις τους μαύρους κύκλους
Οι μαύροι κύκλοι μας έχουν απασχολήσει πολύ όλους! Είτε πρόκειται για γυναίκες είτε για άντρες δεν παύει να είναι ενοχλητικοί αφού χαλούν την γενικότερη εμφάνιση του προσώπου μας, κάνοντάς μας να φαινόμαστε κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι.

Τις περισσότερες φορές είναι δύσκολο να απαλλαχτείς έτσι εύκολα από τους μαύρους κύκλους, όμως υπάρχουν τρόποι να τους καμουφλάρεις και γιατί όχι να τους απαλύνεις. Διαβάστε παρακάτω:

1. Ενυδάτωσε το πρόσωπο σου με κρύα κρέμα

Βασικός κανόνας πριν το μακιγιάζ είναι να ενυδατώσεις σωστά την επιδερμίδα σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις συνήθεια από εδώ και πέρα είναι να βάζεις την κρέμα σου στο ψυγείο από το βράδυ, έτσι ώστε όταν την απλώσεις κάτω από τα μάτια σου να είναι άκρως δροσερή. Η κρύα κρέμα προκαλεί αυτομάτως σύσφιξη του δέρματος και λείανση της επιδερμίδας.

Βάλε αγγούρι στα μάτια σου



Αποτελεί ίσως την αρχαιότερη μάσκα ομορφιάς το αγγούρι, αφού κάποτε δεν υπήρχαν εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης. Και σε αυτήν την περίπτωση το αγγουράκι θα πρέπει να έχει μόλις βγει από το ψυγείο

Προτίμησε κίτρινο concealer

Το κίτρινο concealer είναι άκρως αποτελεσματικό τόσο για τους μαύρους κύκλους όσο και για το πρήξιμο. Για να καλύψεις την μπλε σκιά που αφήνουν οι μαύροι κύκλοι μαζί με τις σακούλες, καλό είναι να χρησιμοποιήσεις ένα λεπτό πινέλο για να απλώσεις καλά και ομοιόμορφα το concealer σε όλη την επιφάνεια.

Χρησιμοποίησε την τεχνική Yo-Tox

Η τεχνική Yo-Tox είναι στην ουσία το λίφτινγκ χωρίς όμως να χρειαστεί κάποια χειρουργική επέμβαση σε συνδυασμό με την yoga. Εξού και το Yo-Tox (Yoga-Botox). Bάλε τους δείκτες των δακτύλων σου σε κάθε πλευρά της μύτης σου, κάτω από τις σακούλες και πίεσε ελαφρά για 5 με 10 δευτερόλεπτα.Η μέθοδος αυτή θα τονώσει τη ροή του αίματος προς την περιοχή των ματιών, μειώνοντας το πρήξιμο

Χρησιμοποίησε πατάτα

Ισχύει ότι και στο αγγούρι. Μόνο που η πατάτα είναι ακόμα πιο ισχυρή στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων καθώς περιέχει κατεχολάση. Πρόκειται για ένα συστατικό που χρησιμοποιείται σε πολλά καλλυντικά και έχει θαυμάσια αποτελέσματα στα κουρασμένα μάτια.
Διαβάστε ακόμα στο Youweekly.gr:

Αυτό είναι το πιο trendy κούρεμα αυτή τη στιγμή στο L.A. Σου θυμίζει κάτι;

Τι πρέπει να φας αν θες εξωτικό μαύρισμα…

Balayage! Αυτή είναι η επιλογή του καλοκαιριού για τα μαλλιά σου