Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πώς πρέπει να φροντίζουμε τα μαλλιά μας και την επιδερμίδα μας στη θάλασσα και μετά από αυτή;

Πώς πρέπει να φροντίζουμε τα μαλλιά μας και την επιδερμίδα μας στη θάλασσα και μετά από αυτή;
BEAUTY NEWS 04.07.2017 09:56

Το καλοκαίρι είναι υπέροχο αλλά κρύβει μερικούς κινδύνους για το δέρμα και τα μαλλιά μας αν δεν τα φροντίσουμε σωστά. Το Youweekly.gr σας δίνει μερικές πολύτιμες συμβουλές ώστε να λάμπετε και στην παραλία αλλά και μετά.

Aπό την Έλενα Φάκου

Αρχικά κορίτσια θα μιλήσουμε για τα προϊόντα που οφείλουμε στους εαυτούς μας να χρησιμοποιούμε στην παραλία, στη θάλασσα όπου τελοσπάντων απολαμβάνουμε το μπάνιο μας. Τα δυο πιο βασικά προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιούμε και να ανανεώνουμε συχνά είναι τα αντιηλιακά μας, ένα για το σώμα κι ένα για το πρόσωπο. Προσοχή. Όταν λέμε αντιηλιακό, εννοούμε κάποιο προϊόν με δείκτη προστασίας αρχικά πολύ υψηλό και στη συνέχεια κάπως πιο χαμηλό, αλλά σε καμμία περίπτωση λάδι για να ψηθούμε. Καλό πάμε να κάνουμε όχι κακό. Στη συνέχεια μην αμελήσετε τα μαλλιά σας. Χρησιμοποιήστε κάποιο προστατευτικό λάδι για να βοηθάει την τρίχα μετά την επαφή της με το αλάτι της θάλασσας ή το χλώριο της πισίνας. Μετά από κάθε βουτιά, ανανεώνετε και τα τρία προϊόντα. Εφαρμόζετε αντιηλιακό στο πρόσωπο και το σώμα και αφού ξεπλύνετε τα μαλλιά σας στο ντους χτενίστε τα μαλλιά σας με μια βούρτσα απλώστε το λάδι και πιάστε τα ψηλά.

Μετά την παραλία, κάντε το μπάνιο σας, χρησιμοποιήστε ένα After Sun προϊόν για να καταπραϋνετε το δέρμα σας από το κάψιμο του ήλιου και προσπαθήστε το μακιγιάζ σας να είναι πολύ ελαφρύ, ενώ η κρέμα του προσώπου σας να εφαρμοστεί σε λίγο περισσότερη ποσότητα απ΄οτι συνήθως. Το πρόσωπο έχει εκτεθεί αρκετά στην ηλιακή ακτινοβολία επομένως όσο περισσότερη ενυδάτωση δεχθεί τόσο το καλύτερο. Στα μαλλιά, εφαρμόστε ένα προϊόν για αναδόμηση και μην ξεβγάλετε ενώ καλό θα ήταν να αποφύγετε όσο μπορείτε το σεσουάρ και το styling. Ιδανικά κάντε τα μαλλιά σας πλεξίδες ή ένα ψηλό κότσο.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Ο γάμος της χρονιάς που θύμιζε δυναστεία! Τα #Not του #miazoimazi…

Όχι Έλενα Παπαρίζου, δεν βγήκες πρώτο πρόγραμμα πίστα, σε γάμο πήγες.

Το μπλουζάκι που φόρεσε η Bella Hadid ΜΗΝ το φορέσετε

Share