Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τέλεια φρύδια χωρίς τσιμπιδάκι! (Βίντεο)

Τέλεια φρύδια χωρίς τσιμπιδάκι! (Βίντεο)
BEAUTY NEWS 17.07.2017 16:25

Για τους δικούς σας λόγους ας υποθέσουμε ότι έχετε χάσει το ραντεβού σας με την αισθητικό και τα φρύδια σας έχουν μεγαλώσει. παράλληλα όμως φοβάστε ότι αν τα αγγίξετε εσείς θα τα καταστρέψετε

Προκειμένου να το αποφύγετε, αλλά ταυτόχρονα να διατηρήσετε την εξαιρετική τους εικόνα κατά τ η διάρκεια των διακοπών σας, προτείνουμε ένα beauty trick που θα σας λύσει τα χέρια και στηρίζεται στο γεγονός, ότι πολλά από τα προϊόντα ομορφιάς τα οποία υπάρχουν στο νεσεσέρ μας είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν ποικιλοτρόπως και να καλύψουν περισσότερες από μια ανάγκες.

Το συγκεκριμένο trick απαιτεί τη χρήση concealer (με παχιά, ματ υφή), που είναι γνωστό για την ιδιότητα του να καλύπτει τους «μαύρους» κύκλους κάτω από την περιοχή των ματιών και να φωτίζει το βλέμμα, αλλά και μιας σκιάς φρυδιών, η οποία θα πρέπει να είναι έναν τόνο πιο σκούρα από το φυσικό χρώμα τους.

Στόχος του beauty trick είναι να καλύψει την ατέλεια αυτή και δεύτερον, να αποσπάσει την προσοχή κάποιου στα ίδια τα φρύδια.

Δείτε πώς θα καλύψετε τις τριχούλες που φύτρωσαν στο τόξο του φρυδιού βήμα -βήμα:

Πάρτε λίγη ποσότητα από το ματ concealer με το δάχτυλο σας και εφαρμόστε το με ταμποναριστές κινήσεις στο τόξο των φρυδιών, πάνω ακριβώς σε αυτές τις μικρές τρίχες. Φροντίστε να καλύψετε με το προϊόν όλο το τόξο και να το απλώσετε ομοιόμορφα, κάνοντας blending.
Πάρτε λίγη ποσότητα από τη σκούρα σκιά με το ειδικό πινέλο για το γέμισμα των φρυδιών και ξεκινήστε να εφαρμόζετε στην κορυφή των φρυδιών, ακριβώς πάνω από την εσωτερική γωνία των ματιών σας.
Χτενίστε τα φρύδια σας προς τα κάτω, ώστε να εμφανιστούν τα κενά που υπάρχουν ανάμεσα στις τρίχες και γεμίστε με τη σκούρα σκιά κάνοντας απαλές κινήσεις.
Χτενίστε τα φρύδια σας ξανά ώστε να πάρουν την αρχική τους μορφή. Με τον τρόπο αυτό βοηθάτε τη σκιά να απλωθεί καλύτερα σε όλο το μήκος τους και τους δίνετε σχήμα.
Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την όλη διαδικασία στο παρακάτω βίντεο.Διαβάστε ακόμα στο Youweekly.gr

Aυτό είναι το ένα και μοναδικό προϊόν ομορφιάς που πρέπει να έχετε στην τσάντα σας το καλοκαίρι!

Είσαι καστανομάλλα; Απλά κόλπα για να «ανοίξεις» το χρώμα των μαλλιών σου με φυσικό τρόπο

DIY: Το αγαπημένο καλοκαιρινό scrub προσώπου της Σταματίνας Τσιμτσιλή με μόνο 2 υλικά από την κουζίνα μας…

Share