Τα 4 μυστικά ομορφιάς της Όντρεϊ Χέμπορν, της κομψότερης ηθοποιού της ιστορίας

Τα 4 μυστικά ομορφιάς της Όντρεϊ Χέμπορν, της κομψότερης ηθοποιού της ιστορίας

Η Όντρεϊ Χέπμπορν είναι μία γυναικεία φυσιογνωμία, που έδωσε νόημα στις λέξεις ομορφιά, στυλ και κομψότητα.


 

Η διάσημη ηθοποιός, εκτός από την αίσθηση του στυλ, διέθετε και κάποιες διατροφικές συνήθειες, που τη βοήθησαν να παραμείνει όμορφη μέχρι το τέλος.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός, εκτός από την αίσθηση του στυλ που διέθετε, υιοθετούσε επίσης κάποιες συγκεκριμένες διατροφικές συνήθειες, που τη βοήθησαν να διατηρηθεί όμορφη μέχρι το τέλος της.

Ο γιος της Οντρεϊ Χέπμπορν, Λούκα Ντότι, «πρόδωσε» τα μυστικά υγείας και ομορφιάς της μητέρας του, που έκαναν το δέρμα της να λάμπει μέσα από το νέο βιβλίο μαγειρικής του με τίτλο: «Η Οντρεϊ στο σπίτι».

Στις σελίδες του βιβλίου μπορούμε να διαβάσουμε τα αγαπημένα -υγιεινά πάντα- τρόφιμα της Όντρεϊ Χέπμπορν, ενώ αντίστοιχα είναι διάχυτη η θετική της άποψη για τη ζωή.

Αυτά είναι τα 4 βασικά μυστικά ομορφιάς της Όντρεϊ Χέπομπορν:

Νερό για ενυδάτωση

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός επέμενε ότι όλοι πρέπει να πίνουν πολύ νερό. Η ίδια έπινε πολύ νερό και έτρωγε πολλά λαχανικά για να ενυδατώνεται σωστά.

Δίαιτα αποτοξίνωσης μία φορά το μήνα

Πάντα υπήρχε μία μέρα μέσα στο μήνα, που θα ήταν η ημέρα αποτοξίνωσης. Κατά τη διάρκεια εκείνης της ημέρας έτρωγε μόνο φρούτα, λαχανικά και γιαούρτι και έπινε άφθονο νερό. Αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιούσε επίσης και μετά από κάθε jet lag, επειδή αισθανόταν φουσκωμένη μετά από πολλές ώρες καθισμένη μέσα στο αεροπλάνο.

Πατάτα στο διατροφολόγιο

Τιμούσε την ολλανδική της καταγωγή και έκανε την πατάτα αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφή της. Οι πατάτες για εκείνη ήταν η καθημερινότητά της.

Αγάπη για νεανική επιδερμίδα

Ήταν πάντα αισιόδοξη με μία θετική σκέψη για όλα. Προσέφερε την αγάπη απλόχερα σε όλους.

Ο γιος της λέει περιγράφοντάς την:

«Κάθε φορά που ανακάλυπτε κάτι καινούργιο, ή πήγαινε σε μια αγορά, ή μάθαινε μια νέα συνταγή, δεν ήταν μπλαζέ. Εδειχνε τον ενθουσιασμό της σαν ένα μικρό κορίτσι. Ζούσε τη ζωή μέρα με τη μέρα... Ποτέ δεν πανικοβλήθηκε στην ιδέα μιας αρρώστιας. Ανησυχούσε περισσότερο για εμάς, για τα παιδιά της. Ήθελε να ζήσει. Μάλιστα, και όταν ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι έλεγε: Όταν γίνω καλύτερα, πρέπει να πάμε στην Αυστραλία. Είναι όμορφα εκεί»

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Είσαι αθεράπευτα ρομαντική; Η Ελίνα Κορδαλή σχεδιάζει για εσένα τα ιδανικά μαγιό

Αντικείμενα από τσιμέντο: H απόλυτη τάση στη διακόσμηση του σπιτιού σας

Πως θα κάνεις το μπάνιο σου να λάμπει χωρίς να χρησιμοποιήσεις χημικα