Θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου ροζ; Μαζί σου! Αυτά είναι που πρέπει να ξέρεις.

Θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου ροζ; Μαζί σου! Αυτά είναι που πρέπει να ξέρεις.
Oι παστέλ αποχρώσεις είναι υπέροχες και εντυπωσιακές. Βέβαια, θέλουν τον κατάλληλο hair colourist για να τις επιτύχει σωστά και πολύ πολύ περιποίηση από μεριάς σου. Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσέξεις και να γνωρίζεις αν θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου ροζ!

Από την Έλενα Φάκου

Το ροζ μπορεί να είναι από punk μέχρι romantic chic, ανάλογα με τον τόνο του και τη γενικότερη εμφάνισή σου. Αν λοιπόν έχεις το στυλ και ψάχνεις το χρώμα, τότε, συμβουλεύσου τον κομμωτή σου για την απόχρωση που σου ταιριάζει. Αυτά τα οποία θα πρέπει να ξέρεις όμως είναι τα ακόλουθα:



 

  1. Tα μαλλιά σου θα ταλαιπωρηθούν αρκετά αφού αν εξαιρέσουμε τις κατάξανθες όλες οι υπόλοιπες θα πρέπει να υποστούν τη διαδικασία του ντεκαπάζ για να ανοίξει το μαλλί. Επομένως, θα υποστείς μια φθορά, αφού πρώτα θα αποχρωματίσεις και μετά θα χρωματίσεις την τρίχα.

  2. Επίσης πρέπει να ξέρεις ότι το χρώμα αυτό φεύγει με το κάθε λούσιμο. Οι περισσότεροι κομμωτές δίνουν τα 8 λουσίματα για να ξεθωριάσει εντελώς, όμως η αλήθεια είναι ότι το παθαίνει πολύ νωρίτερα, επομένως για να το διατηρήσεις θέλει πέρασμα ξανά και ξανά.

  3. Η φροντίδα είναι πραγματικά αυξημένη. Ένα τόσο ευαίσθητο χρώμα χρειάζεται ειδικά σαμπουάν, ειδικά conditioners, μάσκες προστασίας χρώματος και να περιορίσεις το styling. Eπομένως να είσαι προετοιμασμένη πως ακόμη και μια βουτιά στη θάλασσα, θα σου κοστίζει ένα τόνο ξεβάμματος.

  4. Η πρότασή μας είναι να κάνεις όχι όλα τα μαλλιά σου ροζ παστέλ, αλλά μονο τις άκρες στην αρχή, αφ ενός για να δεις τον τρόπο που θα πρέπει να το διαχειριστείς και αφ ετέρου επειδή έτσι μπορεί απλά να... εκτονώσεις την επιθυμία σου με λιγότερο κόστος για την υγεία της τρίχας σου. Τέλος, είναι και πιο σικάτο να το περάσεις στο στυλ σου σα λεπτομέρεια και όχι σαν βάση.




 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

H Λάουρα Νάργες ήθελε να αντιγράψει τη Rihanna, αλλά δεν τα κατάφερε.

H Eλευθερία Ελευθερίου πήγε στην παραλία. Τι να μην αντιγράψεις από το look της.

Αυτή είναι η τσάντα την οποία πρέπει να κρατήσεις αν θέλεις να είσαι επαναστατικά κομψή