Νέες τάσεις: 11 χτενίσματα που θα λατρέψουμε to 2018!

Νέες τάσεις: 11 χτενίσματα που θα λατρέψουμε to 2018!

Όπως κάθε χρόνο οι σχεδιαστές μάς παρουσιάζουν τις τάσεις της μόδας της κάθε σεζόν. Το ίδιο κάνουν και οι κομμωτές και οι μακιγιέρ.

1 The bowl cut

Δείτε επίσης: Aυτές είναι οι ασκήσεις προσώπου για να δείχνει το πρόσωπό σου χρόνια νεότερο!

Είναι ιδανικό για κοντά μαλλιά και το σχήμα τους λόγω της κίνησής τους θυμίζει ανάποδο μπολ. Εκκεντρικό στιλ που πάει σε πρόσωπα με γωνίες.

2 Vibrant colors

Τα μαλλιά τονίζονται είτε με τούφες χρωματιστές, είτε βάφονται σε έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το μπλε, το κίτρινο και το μοβ. Είναι δεδομένο πως απευθύνεται σε νεαρές γυναίκες.

3 Σπαστά μαλλιά με ελαφρύ styling

Το επιμελώς ατημέλητο, αποτελεί τάση. Εύκολη λύση για όσους έχουν μαλλιά σπαστά δεδομένου πως με ένα ελαφρύ styling έχετε πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης: Δεν έχεις χρόνο για να φτιάξεις τα μαλλιά σου; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προτείνει το απόλυτο χτένισμα για όλη μέρα!

4 Ponytales

Οι αλογοουρές οι αλλιώς ponytales , κυριαρχούν και φέτος το χειμώνα. Οι κομμωτές τις παρουσιάζουν με τις εξής εκδοχές: χαμηλά πιασμένες είτε σε ίσια, είτε σε σπαστά είτε σε σγουρά μαλλιά, αλλά σχεδόν πάντα να συνοδεύονται από κάποιο εντυπωσιακό αξεσουάρ μαλλιών, δίνοντας μια γκλάμουρους πινελιά.

5 Βraids

Ένα mix and much από πλεξούδες, κλασσικές ή ψαροκόκαλο, αποτελούν συνέχεια της τάσης που επικράτησε και το καλοκαίρι.

Δείτε επίσης: Το κραγιόν που έχει πάντα στην τσάντα της η Κατερίνα Καινούργιου στοιχίζει μόλις €9,90

6 Boho hippy chic

Πιο λεπτές πλεξούδες υπάρχουν ως στοιχείο, διακόσμησης σε χτενίσματα που κατά κύριο λόγο δείχνουν φυσικά, με μια boho αντίληψη.

7 60s Χτενίσματα

Διάσημοι σχεδιαστές όπως ο Moschino, Chanel εμπνεύστηκαν από χτενίσματα προηγούμενων δεκαετιών του 60s και του 70s. Πολύ θηλυκά και ιδανικά για βραδινές εξόδους και γάμους ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες.

8 Cornrows

Οι πλεξούδες cornrows, είναι σφιχτές επιβλητικές και μαχητικές στρέφονται και στον αθλητισμό και συγκεκριμένα θυμίζουν κομμώσεις boxers.

9 Χωρίστρα στο πλάι

Πολύ εντυπωσιακή και μπορεί να γίνει σε κάθε χτένισμα είτε σε ίσια, είτε σε σγουρά μαλλιά.

10 Wet look

Πολύ δημοφιλές και κυρίως πρακτικό αφού γίνεται με τη βοήθεια ζελέ.

11 Messy

Το Messy look είναι το πιο εύκολο και γρήγορο χτένισμα που μπορούμε να κάνουμε καθημερινά, αρκεί να τα πιάσεις απλά με δύο τσιμπιδάκια και να πετύχεις ένα χτένισμα μοναδικό. Είναι ιδανικό αν τα μαλλιά σου δεν είναι φρεσκολουσμένα.