Lefteris Theodoropoulos: Ένα λαμπερό και σύγχρονο exclusive beauty salon!

Lefteris Theodoropoulos: Ένα λαμπερό και σύγχρονο exclusive beauty salon!

Το Σαλόνι Ομορφιάς bYOUNG αφήνει πίσω του το glamorous παρελθόν μίας απόλυτα επιτυχημένης 20ετίας που το ανέδειξε σε top beauty destination στα βόρεια προάστεια και κοιτά μπροστά στο εντυπωσιακό μέλλον που φέρει την υπογραφή lefteris theodoropoulos, exclusive beauty salon.

Η Ταυτότητα και το Στυλ του άλλαξε και αναβαθμίστηκε, η Ποιότητα των υπηρεσιών άλλαξε και αγγίζει ακόμα υψηλότερα standards, ο Χώρος σταδιακά ανανεώνεται, αλλάζει και γίνεται ακόμα φιλικότερος. Διαβάστε παρακάτω...

Τι άλλη απόδειξη χρειάζεται για να γίνει αντιληπτό ότι ο Λευτέρης Θεοδωρόπουλος το... πήρε προσωπικά!!!

Μαζί με την άρτια εκπαιδευμένη ομάδα του, προσφέρει μία must στάση για άμεση ανανέωση με trendy και all-time classic hairstyling –για γυναίκες, άντρες και παιδιά- αλλά και υπηρεσίες καλλωπισμού για τα νύχια και το πρόσωπο.

Ο στόχος είναι πάντα η ανάδειξη ενός hot personalized look που θα γοητεύει. Όντας ένα από τα μετρημένα και αυστηρά επιλεγμένα Kerastase Club Σαλόνια, οι δημιουργίες του συνοδεύονται από την ποιοτική σφραγίδα των κορυφαίων προϊόντων Kerastase, αλλά και από τη χρήση άλλων επώνυμων προϊόντων, όπως Vidal Sassoon και ghd.

Top Value for Money υπηρεσίες είναι οι θεραπείες Kerastase Protocol και απόλυτης ανάπλασης μαλλιών από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της ομάδας, ενώ αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας του Σαλονιού συνεχίζει να είναι η free membership κάρτα που χαρίζει πολλαπλά οφέλη και δώρα.

Στη Ν. Ερυθραία και τα βόρεια προάστια, το ένδοξο, λαμπερό παρελθόν της κομμωτικής είχε το όνομα bYOUNG. Το μυστηριώδες και εντυπωσιακά όμορφο μέλλον της έχει το όνομα lefteris theodoropoulos!

Επισκεφθείτε το και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει η κομμωτική με... υπογραφή!