Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μία ώρα - μία θεραπεία - 1 νούμερο μικρότερο! Ανακαλύψτε την υπερδύναμη στο αδυνάτισμα

Μία ώρα - μία θεραπεία - 1 νούμερο μικρότερο!  Ανακαλύψτε την υπερδύναμη στο αδυνάτισμα
BEAUTY NEWS 12.02.2018 14:01

Η απόλυτη υπερδύναμη στο τοπικό αδυνάτισμα, ακούει στο όνομα Liposonix. Πρόκειται για μία από τις μοναδικές θεραπείες αδυνατίσματος παγκοσμίως, που είναι εγκεκριμένες από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA), λόγω της δράσης και της αποτελεσματικότητάς της, για αυτό άλλωστε μόλις μία συνεδρία είναι αρκετή! Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Και όμως, όταν έχουμε την αιχμή της τεχνολογίας με το μέρος μας, όλα είναι εφικτά!

Οι άλλες θεραπείες
Αρκετές θεραπείες αδυνατίσματος, χρησιμοποιούν ραδιοκύματα χαμηλής συχνότητας, τα οποία δεν καταφέρνουν να φτάσουν στο επιθυμητό βάθος, δηλαδή εκεί που βρίσκεται το συγκεντρωμένο λίπος. Έτσι, δυστυχώς απορροφώνται σχεδόν εξ ολοκλήρου από την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να απαιτούνται πάρα πολλές συνεδρίες για να αρχίσετε να βλέπετε το πρώτο αποτέλεσμα. Ακόμα και το μικρό ποσοστό των ραδιοκυμάτων που φτάνει τελικά στο λίπος, χαρακτηρίζεται από έλλειψη εστίασης της ενέργειας, με αποτέλεσμα να μην επηρεάζεται ο λιπώδης ιστός και να μην έχουμε ουσιαστική απώλεια πόντων ή λίπους. Διαβάστε παρακάτω...

H διαφορά του LIPOSONIX
Δεν υπάρχουν θεραπείες τοπικού αδυνατίσματος, που να μπορούν με σιγουριά να δηλώσουν ότι μόλις 1 συνεδρία είναι αρκετή, για να φορέσετε 1 νούμερο μικρότερο ρούχα! Το Liposonix διοχετεύει υπέρηχους επόμενης γενιάς και υψηλής συχνότητας (High Frequency Technology), οι οποίοι είναι απόλυτα εστιασμένοι στο να φτάσουν απευθείας στα διογκωμένα λιποκύτταρα και να μην απορροφηθούν από την επιδερμίδα. Έτσι, ο χειριστής ελέγχει με ακρίβεια πώς και που θα διοχετεύσει την ενέργεια, για να αποδομήσει και να λιώσει τα λιποκύτταρα, τα οποία με τη σειρά τους αποβάλλονται σταδιακά από τον οργανισμό.
Είναι τέτοια η αποτελεσματικότητας της μεθόδου, που σε αρκετές περιπτώσεις συνίσταται η αποφυγή της εκγύμνασης για 5 ημέρες μετά τη συνεδρία, ενώ φυσικά κατά τη διάρκεια εσείς δεν αισθάνεστε τίποτα επιδερμικά!

Φωτογραφίες ΠΡΙΝ-ΜΕΤΑ από την εφαρμογή LIPOSONIX στην περιοχή της κοιλιάς.

Το αποτέλεσμα του LIPOSONIX
Η νέα premium θεραπεία είναι πλέον στην Ελλάδα! Το Liposonix είναι η απόλυτη θεραπεία για τοπικό αδυνάτισμα στην κοιλιά και διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλες δύσκολες περιοχές όπως οι γλουτοί, τα μπράτσα, τα ψωμάκια κ.α. Μετά τη μονοθεραπεία που θα πραγματοποιήσετε, θα δείτε το σώμα σας να αλλάζει καθημερινά, όσο αποβάλλονται τα λιποκύτταρα από τον οργανισμό, ενώ το αποτέλεσμα θα ολοκληρωθεί έως και 2 μήνες μετά, με το εξαιρετικό φινίρισμα της σιλουέτας. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε 5 ή 10 επαναληπτικές συνεδρίες που συνήθως απαιτούνται από άλλες θεραπείες αδυνατίσματος, αλλά μόλις μία θεραπεία με τη μέθοδο Liposonix® είναι αρκετή για να αντιμετωπίσει το επίμονο τοπικό λίπος και να σας βοηθήσετε να φορέσετε τα ρούχα που έχετε αφήσει στο πίσω μέρος της ντουλάπας!

Δείτε τη μέθοδο LIPOSONIX όπως παρουσιάστηκε στην τηλεόραση εδώ

Ανακαλύψτε τη μέθοδο LIPOSONIX στα Ιατρεία Κοσμετολογίας Medi Cosmetic
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΗΦΙΣΙΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
210 3232822 (Αθήνα) / 2310 222123 (Θεσσαλονίκη) /
www.medicosmetic.gr

Share