Ανακύκλωσε τα πάντα... Ακόμα και τα καλλυντικά σου! Πως θα τους δώσεις «παράταση» ζωής...

Ανακύκλωσε τα πάντα... Ακόμα και τα καλλυντικά σου!  Πως θα τους δώσεις «παράταση» ζωής...

Μη βιαστείς να πετάξεις τα καλλυντικά και τα εργαλεία σου!

Πριν: Σαμπουάν
Μετά: Καθαριστικό για τα πινέλα μακιγιάζ

Όσο κι αν κρατάς αναποδογυρισμένο το μπουκάλι με το σαμπουάν οι σταγόνες πέφτουν αργά και βασανιστικά. Αντί να περιμένεις λοιπόν, κόψε τη συσκευασία στη βάση της και βούτηξε εκεί όλα τα πινέλα σου για να τα καθαρίσεις. Η πλούσια υφή του σαμπουάν θα διεισδύσει και στην πιο μικρή τριχούλα και θα τα καθαρίσει από ρύπους και υπολείμματα. Άφησέ τα όλο το βράδυ να στεγνώσουν και το πρωί θα είναι έτοιμα για χρήση.

Δείτε ακόμη: 4+1 beauty tips από την Kένταλ Τζένερ! Το μοντέλο μαρτυρά όλα τα μυστικά της....


Πριν: Μάσκαρα
Μετά: Eyeliner

Μπορεί η μάσκαρα που αγόρασες να μη σου δίνει το αποτέλεσμα που περίμενες. Με τη βοήθεια ενός μικρού πινέλου make up με γωνία, μπορείς να τη μετατρέψεις σε eyeliner. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις μικρή ποσότητα από τη μάσκαρα με το πινέλο σου και να το απλώσεις στο καπάκι του ματιού όπως ακριβώς θα έκανες με το eyeliner.

Πριν: Απολεπιστικό για το πρόσωπο και το σώμα
Μετά: Απολεπιστικό για τα πόδια

Η απολέπιση είναι ο καλύτερος τρόπος για να διώξεις τα νεκρά κύτταρα από το σώμα σου όμως μπορεί να μην κάνεις πάντα τη σωστή επιλογή προϊόντος. Το πρόσωπό σου δηλαδή μπορεί να είναι ευαίσθητο και να παρουσιάσει ερεθισμούς, σε αντίθεση με τα πόδια που είναι πιο ανθεκτικά. Απόλαυσε ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο, μούλιασε τα πέλματά σου για μερικά λεπτά και τρίψε τις φτέρνες σου με το scrub για να έχεις βελούδινη επιδερμίδα.

Δείτε ακόμη: Step by Step: Πώς να πετύχεις το τέλειο βραδινό χτένισμα!

Πριν: Μαλακτικό μαλλιών
Μετά: Αφρός ξυρίσματος

Όταν θέλεις να ξυρίσεις κάποιο σημείο του σώματός σου και σου έχει τελειώσει ο αφρός, χρησιμοποίησε λίγο από το conditioner για τα μαλλιά. Η κρεμώδης υφή του είναι ιδανική για να την απλώσεις στο σημείο που θέλεις και να κάνει ξυράφι να γλιστρήσει μαλακά και αποτελεσματικά.