Δεν ξέρεις τι χτένισμα μαλλιών να κάνεις; 9 spring hair trends που πρέπει να δοκιμάσεις!

Δεν ξέρεις τι χτένισμα μαλλιών να κάνεις; 9 spring hair trends που πρέπει να δοκιμάσεις!

Παίξε με το μήκος και το χτένισμα για να δεις τα μαλλιά σου να μεταμορφώνουν το look σου.

ΠΛΕΚΤΕΣ ΚΟΤΣΙΔΕΣ Είναι πιο εύκολες να τις κάνεις από όσο δείχνουν και θα βρεις πολλά tutorials στο ίντερνετ για να τις πετύχεις. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ear jewelry: Το «παλιομοδίτικο» είναι πάλι στην μόδα! Είσαι έτοιμη να δώσεις μια vintage πινελιά στην εμφάνιση σου;

PONYTAIL Εμπιστεύσου την Beyonce και αντίγραψε το στυλ της φτιάχνοντας μια ψηλή, καλογυαλισμένη αλογοουρά. Τύλιξε μια τούφα μαλλιών γύρω από το λαστιχάκι σου και στήριξέ τη με ένα τσιμπιδάκι.

PIXIE CUT Τα κοντά κουρέματα όπως της Cara Delevingne είναι διαχρονικά για έναν λόγο: Είναι chic και θέλουν ελάχιστη φροντίδα. Αν θες να κάνεις ένα formal look, βάλε μια σατέν κορδέλα.

ΚΥΜΑΤΙΣΤΟ ΚΑΡΕ Το κούρεμα είναι αρκετό καιρό στη μόδα και αν το έχεις ήδη διαφοροποίησέ το κάνοντας κύματα.

Δείτε ακόμη: Δεν μπορείς να φορέσεις στιλέτος; Έτσι θα κάνεις red carpet εμφανίσεις με τα sneakers σου!

ΧΑΛΑΡΟΙ ΚΟΤΣΟΙ Αν βαριέσαι τα πολλά πολλά, απλά σήκωσε τα μαλλιά σου και πιάστα κότσο φροντίζοντας να αφήσεις μερικά τουφάκια αριστερά και δεξιά. Σέξι και εύκολο!

WET LOOK Αν συνηθίζεις να φεύγεις από το σπίτι με βρεγμένα μαλλιά επειδή δεν προλαβαίνεις να τα στεγνώσεις, σου έχουμε καλά νέα: Το wet look είναι στη μόδα και με τα κατάλληλα προϊόντα styling θα του δώσεις εύκολα την πρώτη θέση στην προτίμησή σου.

ΧΑΛΑΡΑ WAVES Μην καις τα μαλλιά σου με τα ψαλίδια κάθε μέρα. Πιάστα μια κοτσίδα το βράδυ και το πρωί θα έχεις καταφέρει το beachy look.