Βάλε και εσύ στη ζωή σου το Wash & Go!

Βάλε και εσύ στη ζωή σου το Wash & Go!

Κάθε στιγμή της ημέρας είναι ιδιαίτερα σημαντική... αυτό έρχεται να μας υπενθυμίζει για μια ακόμη φορά το αγαπημένο brand για τη φροντίδα των μαλλιών, Wash & Go με την καμπάνια #mylifemyshampoo, στην οποία πρωταγωνιστούν δυο δημοφιλείς ambassadors: η λαμπερή Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο γοητευτικός Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Και οι δυο τους εκπροσωπούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σύγχρονο τρόπο ζωής αφού συνδυάζουν όλους τους ρόλους με επιτυχία, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν τα μαλλιά τους υγιή και λαμπερά με τη βοήθεια των νέων προϊόντων Wash & Go. Διαβάστε παρακάτω...

Και οι δυο πρεσβευτές της μάρκας με τις αναρτήσεις τους στα social media θα σε μυήσουν στις καθημερινές τους συνήθειες μέσα από 6 θεματικές ενότητες, μεταξύ των οποίων είναι φυσικά και το Wash & Go, ενώ ακόμη θα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις υπέροχα δώρα! Oι θεματικές ενότητες είναι: Beauty & Health Secrets, Work Moments, Leisure Time, Family Life, Friend Moments, Favorite Rituals.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις το Wash & Go στους λογαριασμούς του στα social media, στο instagram και στο facebook (#mylifemyshampoo #washandgogreece) και να κάνεις και εσύ το Wash & Go την αγαπημένη σου beauty συνήθεια.

Η νέα ολοκληρωμένη σειρά

Η νέα σειρά, για όλους τους τύπους μαλλιών, περιέχει στη σύνθεσή της πολύτιμα έλαια argan, αμυγδάλου και καμέλιας που ανανεώνουν τα μαλλιά και τα προστατεύουν από το καθημερινό στρες και τη φθορά. Επίσης, το Wash & Go προσθέτει στην πλούσια γκάμα του προϊόντα για ακόμα πιο εντατική περιποίηση των μαλλιών με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες όχι μόνο των γυναικών αλλά και των ανδρών και ολόκληρης της οικογένειας. Σημείωσε ότι οι νέες μάσκες Wash & Go καθώς και το ελιξίριο (έλαιο μαλλιών) περιποιούνται τα μαλλιά σε 5 επίπεδα, προσφέροντάς τους λάμψη, όγκο και ολοκληρωτική αναζωογόνηση.

Συγκεκριμένα, στην νέα πλούσια γκάμα του Wash & Go θα βρεις:

Για γυναίκες με 5 δράσεις:
-Σαμπουάν, μάσκα και έλαιο μαλλιών για όλους τους τύπους μαλλιών με έλαιο argan, αμυγδάλου και καμέλιας.
-Σαμπουάν και conditioner για κανονικά μαλλιά με εκχύλισμα χαμομηλιού.
-Σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά με εκχύλισμα βοτάνων.
-Σαμπουάν, conditioner και μάσκα με βούτυρο καριτέ για ταλαιπωρημένα μαλλιά.
-Σαμπουάν, conditioner και μάσκα για βαμμένα μαλλιά με εκχύλισμα ροδιού και
-Σαμπουάν για θαμπά και άτονα μαλλιά με εκχύλισμα μελιού.

Για άντρες 2 σε 1:
-Σαμπουάν & Conditioner classic, αντιπιτυριδικό, sport

Επίσης, το νέο Wash & Go διατηρεί τα ήδη αγαπημένα προϊόντα 2 σε 1, σαμπουάν και conditioner μαζί, με νέα βελτιωμένη φόρμουλα και συσκευασία, σε τρεις τύπους: Classic, Αντιπιτυριδικό και Sport.

Info:

Τα προϊόντα Wash & Go θα τα βρεις σε όλα τα καταστήματα λιανικής καθώς και σε καταστήματα καλλυντικών.