Ο DJ Pitsi είναι fan του Batiste!

Ο DJ Pitsi είναι fan του Batiste!

Νέος και αγαπητός στον χώρο του, ο DJ Pitsi, συμμαχεί μαζί με μια δημοφιλή παρέα -τη λαμπερή παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη και την blogger Μαντώ Γαστεράτου- για να μοιραστεί μαζί σου μέσα από τα social media έξυπνα tips και συμβουλές, για εύκολα και γρήγορα looks με τη βοήθεια του αγαπημένου του ξηρού σαμπουάν, Batiste Dry Shampoo. Εάν θέλεις και εσύ να ανακαλύψεις τα μυστικά του δεν έχεις παρά να τον ακολουθήσεις στο Instagram:batistegreece, στο facebook: BatisteGreece και στα hashtags #batistegreece, #teambatiste- όπου θα βρεις φωτογραφίες και βίντεο με tricks, που αποκαλύπτει για το τέλειο hair styling για τις καθημερινές του εμφανίσεις με προϊόντα Batiste. Ο ταλαντούχος DJ Pitsi αναφέρει χαρακτηριστικά για τη νέα του συνεργασία: “ Ομολογώ πως πρόσφατα άρχισα να χρησιμοποιώ προϊόντα ομορφιάς και το ξηρό σαμπουάν Batiste ήταν από τα πρώτα που μου σύστησαν! Αν και επιφυλακτικός στην αρχή δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλές δοκιμές για να με πείσει. Το έχω συστήσει σε όλους τους φίλους και τις φίλες μου και έχει αποδειχθεί το απόλυτο προϊόν για τα μαλλιά μου! Ειδικά με το επάγγελμα που κάνω εκτίθεμαι σε κάπνα και τσιγάρο και το Batiste είναι το θαυματουργό προϊόν για να μου προσφέρει άμεσα καθαρά μαλλιά, υπέροχο άρωμα και το ιδανικό styling. Όλα αυτά χωρίς σταγόνα νερού. Δεν είναι τέλειο;!Διαβάστε παρακάτω...

Ένα Batiste για κάθε ανάγκη! Aκόμη αναρωτιέσαι ποιό Batiste να επιλέξεις; Σίγουρα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση αφού στην πλούσια γκάμα του θα βρεις μια πληθώρα επιλογών, στην οποία μάλιστα πρόσφατα προστέθηκαν 4 νέα προϊόντα, που διατίθενται αποκλειστικά στα Hondos Center: Το Camouflage με άρωμα μανταρίνι, κόκκινα φρούτα και πράσινες νότες, το Kiss με σμέουρο, βατόμουρο και λίτσι, το Sweetie με σμέουρο και βανίλια και το Rose Gold από περγαμόντο, φρέζια, τριαντάφυλλο και αμύγδαλο.

Σημείωσε ότι εκτός από τις νέες αφίξεις η σειρά Batiste περιλαμβάνει το κλασικό Original με ένα φίνο άρωμα, το Blush με άρωμα κρίνου, πορτοκαλιού και παιώνιας, το Fresh για άρωμα φρεσκάδας, το υπέροxo Cherry με άρωμα κεράσι, το Heavenly Volume που δίνει έξτρα όγκο στο λεπτό και το Beautiful Brunette, που αναδεικνύει το καστανό χρώμα. Για τους λάτρεις των λουλουδιών το Floral είναι ιδανική επιλογή, ενώ εάν αγαπάς οτιδήποτε εξωτικό το Tropical είναι για σένα! Εάν από την άλλη είσαι φαν των ανατολίτικων αρωμάτων το Oriental θα σε μαγέψει, ενώ εάν θέλεις να τονίσεις το ξανθό χρώμα στα μαλλιά σου υπάρχει το Brilliant Blonde. Τέλος, για βαθιά θρέψη στα λεπτά και αδύναμα μαλλιά το Nourish & Enrich είναι η απάντηση.

Γρήγορη & εύκολη εφαρμογή Ανασήκωσε τις ρίζες των μαλλιών σου και ψέκασε λίγο από το ξηρό σαμπουάν από απόσταση 30 εκατοστών. Μετά κάνε ένα απαλό μασάζ στις ρίζες και χτένισε τα μαλλιά σου για να τα φρεσκάρεις δίνοντάς τους το επιθυμητό look.

@djpitsi

Beauty info: Tα προϊόντα Batiste θα τα βρεις στα καταστήματα Hondos Center, Gallerie de Beaute και σε επιλεγμένα super market. Για περισσότερα μπες στο Instagram: batistegreece