Επιδερμίδα βελούδινη.. κάτω από τον ήλιο!

Επιδερμίδα βελούδινη.. κάτω από τον ήλιο!

Καλοκαίρι σημαίνει … ήλιος, θάλασσα και ξέγνοιαστες στιγμές και εμείς είμαστε επίσημα στην αρχή του καλοκαιριού και το μόνο που ονειρευόμαστε είναι η παραλία, τα μαγιό μας και οι στιγμές ξεκούρασης και αναζωογόνησης δίπλα στη θάλασσα. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις καλύτερες συμβουλές ομορφιάς για να μας βρει ο ήλιος και η θάλασσα ομορφότερους αλλά και προστατευμένους από τις ακτίνες του ήλιου για να απολαύσουμε την πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου με τη ψυχολογία και τη διάθεσή μας στα ύψη.

1.Να μην ξεχνάμε να φοράμε καπέλο και γυαλιά! Επιλέγουμε ένα καπέλο με γείσο και ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου με ειδικά προστατευτικά φίλτρα, που θα μας προστατέψουν στις βόλτες στην παραλία αλλά και κάτω από την ομπρέλα.

2.Δεν αμελούμε να εφαρμόζουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα το αντηλιακό μας σε όλα τα σημεία στο σώμα μας, που είναι εκτεθειμένα στον ήλιο. Προτιμούμε ένα αντηλιακό με ανάλαφρη ενυδατική σύνθεση, όπως το νέο γαλάκτωμα της σειράς Aquavelvet SPF30 από το Carroten. Η έξτρα ενυδατική φόρμουλά του θωρακίζει την επιδερμίδα μας από τις ακτίνες του ήλιου, ενώ παράλληλα χαρίζει βαθιά θρέψη στο δέρμα μας αφήνοντάς το απαλό σαν βελούδο.

3.Φοράμε άνετα και ανοιχτόχρωμα ρούχα που μας κρατούν δροσερούς χωρίς να τραβούν την ακτινοβολία του ήλιου πάνω μας.

4.Λάτρης των σπορ; Εάν ναι, τότε επιλέγουμε ένα αντηλιακό σπρέι με αδιάβροχη σύνθεση, όπως το Aquavelvet SPF30 από το Carroten που εφαρμόζεται εύκολα ενώ απορροφάται σε χρόνο dt!

5.Αποφεύγουμε την έκθεση στον ήλιο ειδικά τις μεσημεριανές ώρες, οπότε και η ακτινοβολία είναι πιο δυνατή. Στην περίπτωση που βρισκόμαστε στην παραλία φροντίζουμε να είμαστε κάτω από σκιά ή ομπρέλα.

Όλα αυτά χωρίς φυσικά να ξεχνάμε την προστασία μας από τις ακτίνες του ήλιου, κάθε στιγμή της ημέρας ακόμα και στους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητάς μας, καθώς αποτελεί την κατάλληλη πρόληψη ενάντια στη φωτογήρανση!