S.O.S λύσεις ενάντια στην ανεπιθύμητη τριχοφϋία!

S.O.S λύσεις ενάντια στην ανεπιθύμητη τριχοφϋία!

Το βελούδινο δέρμα είναι το ζητούμενο για όλες μας, ειδικά το καλοκαίρι, που θέλουμε να βγούμε στην παραλία όμορφες και λαμπερές από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Γι'αυτό το λόγο και η αποτρίχωση έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καλοκαιρινή ρουτίνα ομορφιάς. Ανακάλυψε λοιπόν τη μέθοδο που σου ταιριάζει καλύτερα ανάμεσα σε ταινίες, κρύο κερί ή κρέμα και πες αντίο στην ανεπιθύμητη τριχοφυϊα εύκολα, γρήγορα και με μεγάλη διάρκεια. Διαβάστε παρακάτω...

Σε αυτό θα σε βοηθήσει η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων με φυσικά συστατικά Strep, που περιλαμβάνει τις σειρές Crystal line με ευεργετικά συστατικά έλαιου καμέλιας και βιταμίνης Ε, Argan Oil με βιολογικό έλαιο argan και Sugaring με καστανή ζάχαρη και μέλι.

Tips & tricks!
-Εάν επιλέξεις το κερί ή τις ταινίες φρόντισε να προετοιμάσεις σωστά την επιδερμίδα σου. Έτσι μετά το μπάνιο ταμπονάρισε καλά το δέρμα σου και απόφυγε να εφαρμόσεις κάποια ενυδατική λοσιόν ή γαλάκτωμα.
-Στην περίπτωση που δεν είσαι φαν του κεριού ή της ταινίας αλλά θέλεις μια λύση διαρκείας επίλεξε την αποτριχωτική κρέμα, είτε για χρήση ως απλής κρέμας είτε για χρήση μέσα στο ντους.

-Εάν η επιδερμίδα σου κοκκινίζει και ερεθίζεται με το παραμικρό προτίμησε μια εξειδικευμένη σειρά για το ευαίσθητο δέρμα όπως η σειρά Crystal line της Strep. Χάρη στην πολύτιμη σύνθεσή της θωρακίζει το δέρμα από τους ερεθισμούς, χωρίς ωστόσο να το αφυδατώνει και να το ξηραίνει. Στη σειρά θα βρεις ταίνες για το πρόσωπο και το μπικίνι, ταίνιες για το σώμα, αποτριχωτική κρέμα προσώπου, αποτριχωτική κρέμα σώματος καθώς και μια αποτριχωτική κρέμα διπλής χρήσης: για μέσα στο ντους είτε ως απλής κρέμας αποτρίχωσης.