Αλλάζουμε διάθεση με μυστικά beauty tips όλο το καλοκαίρι!

Αλλάζουμε διάθεση με μυστικά beauty tips όλο το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι αν και είναι η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου, είναι μία δύσκολη περίοδος για τις γυναίκες καθώς λόγω της υψηλής θερμοκρασίας είναι πολύ δύσκολο να διατηρούμαστε δροσερές και ενυδατωμένες όλες τις ώρες.

Mε μερικά tips ομορφιάς όμως θα καταφέρουμε να δείχνουμε λαμπερές και φωτεινές! Διαβάστε παρακάτω...

Αντηλιακό Προσώπου
Το αντηλιακό πρέπει να είναι ο καλύτερός μας φίλος & σύμμαχος. Μην φεύγετε από το σπίτι το πρωί αν δεν βάλετε αντηλιακό προσώπου με υψηλό δείκτη προστασίας είτε πας στην παραλία είτε όχι.

Αποσμητικό
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με την θερμοκρασία να αυξάνεται επικίνδυνα όσο πλησιάζουμε στους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου, ιδρώνουμε πιο εύκολα και είναι καλό να το ανανεώνουμε συχνά ενώ να αποφεύγουμε τα έντονα αρώματα!

Χαλαρωτικά Μπάνια

Εκτός από την ενυδάτωση του οργανισμού, πρέπει να φροντίζουμε και για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μας και του σώματός μας. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε ενυδατώστε την επιδερμίδα σας με ένα χλιαρό ντους με το νέο VIDAL Honey & Vanilla, το νέο γλυκό αισθησιακό άρωμα του VIDAL το οποίο χάρη στις ενυδατικές του ιδιότητες αφήνει την επιδερμίδα πιο φωτεινή και απαλή ενώ αναζωογονεί και ταυτόχρονα ηρεμεί τις αισθήσεις ή με το νέο αφρόλουτρο VIDAL Coconut Water με νερό καρύδας και monoi το πιο διάσημο τροπικό λουλούδι και αφεθείτε στις αντιοξειδωτικές και ενυδατικές του ιδιότητες! Διαλέξτε το αγαπημένο σας και απολαύστε έναν γλυκό, καλοκαιρινό ύπνο!

Μαλλιά
Αν και πάντα τα ξεχνάμε, τα μαλλιά μας αφυδατώνονται και ταλαιπωρούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας και είναι καλό όσο βρισκόμαστε στον ήλιο να φοράμε είτε ένα μαντήλι, που αποτελεί μέχρι σήμερα ένα μεγάλο trend της μόδας, είτε ένα καπέλο.

Ενυδάτωση του οργανισμού
Λόγω της έντονης ζέστης, χάνουμε πολλά υγρά και ο οργανισμός μας ταλαιπωρείται όσο εμείς δεν τον ενυδατώνουμε μες την ημέρα. Γι αυτό να μην ξεχνάμε να πίνουμε πολύ νερό, να κάνουμε χλιαρά μπάνια για ενυδάτωση και χαλάρωση καθώς και μάσκες προσώπου ώστε να φροντίζουμε τον οργανισμό μας από την κορυφή… ως τα νύχια!

Αλλάζουμε διάθεση και υποδεχόμαστε το πιο όμορφο και ανάλαφρο καλοκαίρι!

White Musk, Argan Oil, Milk & Cream, Berries & Musk, Hydra Pure, Almond & Karitè, Honey & Vanilla και Coconut Water είναι τα ξεχωριστά αρώματα των προϊόντων VIDAL που αποτελούν τη καλύτερη επιλογή για όλη την οικογένεια και διανέμονται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ.

Αφεθείτε στον μαγικό κόσμο φρεσκάδας και ζωντάνιας των προϊόντων περιποίησης Vidal, την καλύτερη επιλογή για όλη την οικογένεια!