Φτιάχνοντας την βαλίτσα των διακοπών!

Φτιάχνοντας την βαλίτσα των διακοπών!

Κάθε ημέρα όλον τον Ιούλιο μετράμε τις ώρες μέχρι να κλείσουμε τους υπολογιστές & τα laptops και να φύγουμε για τις απογευματινές μας βόλτες καθώς και ημέρες μέχρι να αποχαιρετίσουμε τους αγαπητούς συναδέλφους μας για να ξεκινήσουμε τις εξορμήσεις μας σε θάλασσα μαζί με τις μάσκες μας για υποβρύχιες βουτιές και τα νέα μας μαγιό ή σε βουνά για πιο ενναλακτικές διακοπές.

Για να είμαστε όμως προετοιμασμένοι θα πρέπει να έχουμε προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα για να περάσουμε όλες τις ημέρες άφοβα αλλά και προετοιμασμένοι στη θάλασσα και στο νερό. Διαβάστε παρακάτω...

Πολλές φορές ενώ έχουμε κανονίσει και κλείσει εισιτήρια και διαμονή, φτάνει η τελευταία μέρα, πιο συγκεκριμένα το προηγούμενο βράδυ και κει που ετοιμάζουμε τη βαλίτσα των διακοπών μας, έχουμε ξεχάσει να αγοράσουμε μάσκα για τις βουτιές μας, το αγαπημένο μας Carroten Aquavelvet Easy Spray SPF20, της σειράς AQUAVELVET με τη καινοτόμο και καλλυντική σύνθεση που περιέχει το 2πλό σύστημα ενυδάτωσης και περιποίησης με Υαλουρονικό οξύ και Βεταϊνη, για πλούσια ενυδάτωση και περιποίηση της επιδερμίδας μας, το μικρό μας καλοκαιρινό φαρμακείο για τσιμπήματα από κουνούπια καθώς και το βιβλίο που θα μας συνοδεύσει στην παραλία!

Ετοίμασε από τώρα μία μικρή λίστα με το ποια ρούχα θες να φορέσεις τις ημέρες των διακοπών σου, να μη ξεχάσεις να προμηθευτείς το αγαπημένο σου αντηλιακό λάδι Carroten Omega Care, διάφορα ενυδατικά balm χεριών και χειλιών, ένα μικρό σίδερο ρούχων καθώς όπως και να βάλεις τα ρούχα στη βαλίτσα πάντα θα είναι τσαλακωμένα όταν την ανοίγεις, μαντηλάκια ντεμακιγιάζ καθώς και ταξιδιωτικό πιστολάκι μαλλιών για να μην έχεις περιττό βάρος στη βαλίτσα.

Λίγο πριν κλείσεις τη βαλίτσα, το δικό μας summer tip, είναι να αφαιρέσεις 1 – 2 ρούχα καθώς ακόμα και σε set να έχεις πακετάρει τα ρούχα σου είναι σχεδόν με μαθηματική ακρίβεια βέβαιο πως και πάλι θα φορέσεις τα μισά απ’ όσα πήρες μαζί!

Και μην ξεχάσεις το πιο σημαντικό, χαμογέλασε και ζήσε το καλοκαίρι σου όπως ακριβώς το θες!