Kάνε τις beauty αγορές στο femme-fatale.gr!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Kάνε τις beauty αγορές στο femme-fatale.gr!

Δεν έχεις χρόνο για χάσιμο και θέλεις να αγοράσεις τα αγαπημένα σου καλλυντικά για τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις εύκολα και γρήγορα; Ο τρόπος είναι απλός! Διαβάστε παρακάτω...

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς το femme-fatale.gr, έναν on-line πολυχώρο ομορφιάς, στον οποίο θα βρεις μια πλούσια γκάμα καλλυντικών για επαγγελματίες του χώρου, και όχι μόνο!

Aρκούν μερικά λεπτά μόνο για να περιηγηθείς στο ηλεκτρονικό κατάστημα ομορφιάς και να ανακαλύψεις επώνυμα προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά αλλά και μια μεγάλη γκάμα αρωμάτων.

Επίλεξε λοιπόν τα τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν πατώντας το κουμπί "Αγορά" στην καρτέλα του προϊόντος και αφού τελειώσεις τα ψώνια σου πάτησε το κουμπί "Καλάθι Αγορών" στα δεξιά της οθόνης.

Ολοκληρώνοντας τις αγορές σου θα σου ζητηθεί να συμπληρώσεις τα στοιχεία τιμολόγησης και αποστολής (αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης) και να επιλέξεις τον τρόπο πληρωμής.

Τόσο απλά! Μην χάνεις χρόνο λοιπόν κάνε τώρα τις ηλεκτρονικές αγορές σου στο femme-fatale.gr και απόλαυσε το καλοκαίρι σου από την άνεση του σπιτιού σου ή επισκέψου ένα από τα φυσικά ομώνυμα καταστήματα στην Καλλιθέα (Σιβιτανίδου 12Α, τηλ. 211 0135300), στη Νίκαια (Πέτρου Ράλλη 258, τηλ. 210 4945556) και στο Κερατσίνι (Παπανικολή 24, τηλ. 210 4615565) και απόλαυσε το καλοκαίρι σου με τα πιο value for money προϊόντα ομορφιάς!