Beauty boat trip!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Beauty boat trip!

Την εμπειρία ενός ξεχωριστού all day trip μας χάρισε πρόσφατα το αγαπημένο Dove. Προορισμός; Η μαγευτική Αίγινα μέσα από ένα υπέροχο ταξίδι ομορφιάς με σκάφος, κατά τη διάρκεια του οποίου ανακαλύψαμε -μαζί με το δημοφιλές brand- τα νέα του λαχταριστά προϊόντα! Διαβάστε παρακάτω...

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν το πρωί μιας “διαφορετικής” Δευτέρας στη Μαρίνου του Φλοίσβου, όπου εκεί μας περίμενε το Carmen Fontana, ένα πολυτελές γιοτ, με το οποίο θα ταξιδεύαμε στον προορισμό μας.

Σε λίγο, εγώ μαζί με τις υπόλοιπες beauty editors και bloggers είχαμε επιβιβαστεί και η μικρή μας απόδραση είχε ήδη ξεκινήσει. Η “διαδρομή” όμως μας επιφύλασσε μια σειρά από ευχάριστες εκπλήξεις αφού σε κάθε γωνιά του σκάφους είχε στηθεί και ένα σταθμός αυτοπεποίθησης με μυστικά ομορφιάς, που συνδέονταν με τα νέα προϊόντα Dove.

Σε λίγη ώρα ξεκίνησε και το νοητό μας “ταξίδι” στον κόσμο του Dove με την παρουσίαση της νέας σειράς αφρόλουτρων Dove Micellar Water με τεχνολογία Micellar. Καινοτομία των νέων αφρόλουτρων δεν είναι άλλη από την τεχνολογία Micellar, που καθαρίζει το δέρμα απομακρύνοντας σκόνη και ρύπους αφήνοντας μια ανάλαφρη αίσθηση.

Η ολοκληρωμένη σειρά Dove Micellar Water περιλαμβάνει δύο επιμέρους σειρές: τη σειρά Anti-stress και Sensitive Skin, ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας και περιποιούνται το δέρμα. Η απόλαυση όμως στο μπάνιο δεν σταματά εδώ αφού στη σειρά θα βρεις πλέον και τα ολοκαίνουργια Dove Shower Mousses, σε απίστευτη μορφή mousse. Η πλούσια σύνθεσή τους αγκαλιάζει σαν χάδι το σώμα σου βοηθώντας στην ενυδάτωση της επιδερμίδας σου χωρίς λιπαρότητα, ενώ η υφή τους είναι ιδανική ακόμη και για ένα εύκολο ξύρισμα μέσα στο ντους. Tα Dove Shower Mousses θα τα βρεις σε 3 τύπους: με έλαιο τριαντάφυλλο, με έλαιο argan και με έλαιο καρύδας.

Η συνέχεια ήρθε με την παρουσίαση των νέων Dove Exfoliating Body Scrubs: Crushed Macadamia & Rice Milk, Pomegranate Seeds & Shea Butter και Kiwi Seeds & Cool Aloe, που προσφέρουν ήπια απολέπιση αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα την αφήνουν απολαυστικά απαλή μέσα από υπέροχες εξωτικές μυρωδιές.

Και εάν νομίζεις ότι τα νέα του Dove σταματούν εδώ γράψε λάθος γιατί ανάμεσα στις ολοκαίνουργιες αφίξεις του brand είναι και τα Body Lotion Sprays της αγαπημένης σειράς περιποίησης Dove Nourishing Secrets, η οποία εμπνέεται από μυστικά ομορφιάς γυναικών από όλο τον κόσμο. Οι μοναδικές ανάλαφρες συνθέσεις τους σε spray, απορροφώνται άμεσα από την επιδερμίδα σου αφήνοντάς τη ενυδατωμένη και αναζωογονημένη. Μάλιστα δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να συμπληρώσεις αυτή την υπέροχη τελετουργία από το νέο αποσμητικό Dove Invisible Floral Touch, σε σπρέι και roll-on, που δεν αφήνει λευκά σημάδια σε 100 χρώματα!

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η περιήγησή μας στο μαγικό κόσμο των νέων προϊόντων Dove και φθάσαμε στον πολυπόθητο προορισμό μας, την Αίγινα. Εκεί, αφού γευτήκαμε τις ομορφιές αλλά και τις λιχουδιές του νησιού ξεναγηθήκαμε στα γραφικά του σοκάκια και το βραδάκι πήραμε το δρόμο της επιστροφής με το #doveboat του Dove γεμάτες από μοναδικές beauty εμπειρίες!