Ώρα για απολέπιση!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Ώρα για απολέπιση!

Το μυστικό για να βελτιώσεις την όψη της επιδερμίδας σου και να αποκτήσεις ένα λείο και λαμπερό δέρμα, που θα αναδείξει μοναδικά το μαύρισμά σου, κρύβεται στην απολέπιση!

Και αυτό γιατί η συγκεκριμένη διαδικασία απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το σώμα σου, τονώνει τη μικροκυκλοφορία και χαρίζει μια απίστευτη αίσθηση απαλότητας. Σύμμαχοί σε αυτό, αυτό το καλοκαίρι, θα γίνουν τα νέα Exfoliating Body Scrubs από το Dove, που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις σου προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης στο μπάνιο για να είσαι όμορφη και λαμπερή για την παραλία, και όχι μόνο! Διαβάστε παρακάτω...

Σε τι διαφέρουν όμως έχουν τα νέα scrubs από το Dove; Τα νέα Exfoliating Body Scrubs διαθέτουν απολεπιστικά στοιχεία τα οποία με τη βοήθεια απαλού μασάζ, απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα ενώ παράλληλα, αφήνουν μια βελούδινη αίσθηση απαλότητας στο δέρμα σου. Σε αυτά πρόσθεσε ότι προετοιμάζουν τέλεια την επιδερμίδα σου για να υποδεχθεί την ενυδατική σου κρέμα. Βγαίνεις δηλαδή πολλαπλά κερδισμένη!
Στη σειρά θα βρεις τρία μοναδικά Exfoliating Body Scrubs:

-Το Exfoliating Body Scrub Crushed Macadamia & Rice Milk με αμύγδαλο, γιασεμί και βανίλια, που αναζωογονεί το δέρμα σου αφήνοντας στο πέρασμά του ένα διακριτικό άρωμα.

-Το Exfoliating Body Scrub Pomegranate Seeds & Shea Butter με ρόδι και shea butter, που τονώνει την επιδερμίδα χαρίζοντας μια απίστευτη αίσθηση φρεσκάδας και

-Το Exfoliating Body Scrub Kiwi Seeds & Cool Aloe, το οποίο χάρη στους σπόρους ακτινίδιου και το εκχύλισμα αλόης της σύνθεσης, θα απογειώσει την τελετουργία στο μπάνιο σου μέσα από ένα εξωτικό άρωμα.

Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις το αγαπημένο σου Dove Body Scrub, που θα απογειώσει την ιεροτελεστία στο μπάνιο σου και θα μεταμορφώσει την επιδερμίδα σου σε χρόνο dt!