Summer essentials για δέρμα σαν βελούδο!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Summer essentials για δέρμα σαν βελούδο!

Μετά την ηλιοθεραπεία η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από έξτρα ενυδάτωση για να διατηρήσει την απαλή και λεία όψη της.

Τι γίνεται όμως όταν η κρέμα σου είναι λίγο παραπάνω πλούσια από ό,τι θα έπρεπε; Διαβάστε παρακάτω...

Σε αυτό το πρόβλημα έρχονται να δώσουν τη λύση τα νέα Body Lotion Spays της σειράς περιποίησης Dove Nourishing Secrets, που προσφέρουν σούπερ ενυδάτωση μέσα από μια βελούδινη υφή και μάλιστα χωρίς ίχνος λιπαρότητας! Πως γίνεται αυτό; Χάρη στα φυσικά συστατικά των προϊόντων της σειράς, που κλείνονται σε μια ανάλαφρη σύνθεση σε μορφή spray, η οποία είναι πολύ πρακτική-μπορείς να την πάρεις μαζί σου και στις διακοπές- ενώ απορροφάται άμεσα από το δέρμα σου χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας.

Spray & go!
Εμπνευσμένο από τελετουργίες ομορφιάς της Ινδίας, το νέο Dove Restoring Ritual Body Lotion Spray με έλαιο καρύδας και γάλα αμυγδάλου, διατηρεί τα φυσιολογικά επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας σου προσφέροντας ενυδάτωση και απίστευτη απαλότητα με άρωμα καρύδας.

Από την άλλη το νέο Dove Invigorating Ritual Body Lotion Spray, με σύνθεση από έλαιο αβοκάντο και εκχύλισμα καλέντουλας, συγκεντρώνει τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών της Κεντρικής Αμερικής μέσα από μια αναζωογονητική αίσθηση! Επιπλέον, τονώνει την επιδερμίδα σου χαρίζοντας μοναδική αίσθηση δροσιάς που κρατά όλη την ημέρα!

Αφέσου λοιπόν στη μοναδική εμπειρία περιποίησης των νέων Dove Body Lotion Sprays και ταξίδεψε μαζί τους σε ένα υπέροχο κόσμο περιποίησης και φροντίδας!