Morning Routine: Οι πιο επιτυχημένες γυναίκες σου αποκαλύπτουν την πρωινή τους ρουτίνα!

Ακολούθησε τις συμβουλές τους!

Morning Routine: Οι πιο επιτυχημένες γυναίκες σου αποκαλύπτουν την πρωινή τους ρουτίνα!

Το πρωινό σου είναι πολύτιμο. Είναι από εκείνες τις ώρες της ημέρας που είναι ιερές και πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι σωστά και να κάνεις κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις την ημέρα σου σωστά.

Δες τι κάνουν κάθε πρωί και πώς ξεκινούν την ημέρα τους 8 πετυχημένες επαγγελματικά γυναίκες και θα πάρεις μια γεύση από το ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνουν κάθε πρωί. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Με αυτό το κούρεμα θα κρύψεις τις ρυτίδες! Το προτιμούν οι περισσότερες celebrities!

Arianna Huffington – Co-founder and editor in chief of The Huffington Post Το πρώτο πράγμα που κάνει το πρωί είναι γιόγκα και διαλογισμός. “Δεν ξεκινάω την ημέρα μου κοιτώντας το κινητό μου. Περνάω μερικές στιγμές παίρνοντας βαθιές ανάσες και σκέφτομαι τι θέλω να καταφέρω μέσα στην ημέρα μου.

Δείτε ακόμη: Τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια στο λεπτό! Διατήρησε το σχήμα τους μέχρι το επόμενο ραντεβού!

Mindy Kaling – Ηθοποιός, κωμικός και σεναριογράφος Το πρώτο πράγμα που κάνει κάθε πρωί είναι μια μάσκα προσώπου. Πιο συγκεκριμένα ξεκινάει την ημέρα της στις 5 το πρωί, κάνει ένα γρήγορο ντους και φτιάχνει μαλλιά και μακιγιάζ γύρω στις 6. Στο μεταξύ κάνει και μια μάσκα προσώπου για να δείχνει πιο όμορφη και φρέσκια.

Δείτε ακόμη: SOS λύσεις ενάντια στα σημάδια του χρόνου!

Rosie Huntington-Whiteley – Ηθοποιός και μοντέλο Η Rosie ξεκινάει την ημέρα της περνώντας ποιοτικό χρόνο με τον σύζυγό της, Jason Statham. Έπειτα πάει βόλτα τον σκύλο της, φτιάχνει πρωινό και γυμνάζεται.

Anna Wintour – Editor in chief της Vogue Ξυπνάει κάθε πρωί στις 5:45 και παίζει τένις. Έτσι ξεκινάει την ημέρα της με λίγη γυμναστική.

Δείτε ακόμη: Απέκτησε μεγάλα και ζουμερά χείλη εύκολα και γρήγορα!

Isabel Marant – Σχεδιάστρια μόδας Πρωί-πρωί πίνει ένα φλιτζάνι τσάι. Επιπλέον φοράει το μαγιό της και κάνει ένα σετ από 35 γύρους στην πισίνα του σπιτιού της. Είναι κάτι που χρειάζεται όπως λέει και η ίδια για να ανταπεξέλθει στο άγχος της ημέρας.

Gwyneth Paltrow – Ηθοποιός και ιδιοκτήτρια του Goop Η Gwyneth ξεκινάει την ημέρα της ετοιμάζοντας τα παιδιά της για το σχολείο. Αμέσως μετά πίνει ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι πριν κάνει την πρωινή γυμναστική της η οποία διαρκεί δύο ώρες.

Lupita Nyong’o – Ηθοποιός Η Lupita ξεκινάει την ημέρα της κάνοντας διαλογισμό. “Ξυπνάω, διαβάζω, κάνω διαλογισμό, γυμνάζομαι και ξεκινάω την ημέρα μου”, λέει η ίδια.

Victoria Beckham – Σχεδιάστρια μόδας Η Victoria αφιερώνει όλο το πρωινό της στον εαυτό της. Ξεκινάει κάνοντας ένα ντους, πλένει το πρόσωπό της, τσεκάρει γρήγορα τα email της, τρώει πρωινό και πίνει και έναν διπλό εσπρέσο.