Δείξε σαν star του Hollywood με λιγότερα από 15 ευρώ!

Μάθε τα μυστικά των stars!

Δείξε σαν star του Hollywood με λιγότερα από 15 ευρώ!

Τώρα μπορείς και εσύ να δείχνεις σαν την αγαπημένη σου star του hollywood.

Μπορεί να νομίζουμε ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούν όλες οι γνωστές κυρίες να είναι πανάκριβα, δεν είναι όλα όμως. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Morning Routine: Οι πιο επιτυχημένες γυναίκες σου αποκαλύπτουν την πρωινή τους ρουτίνα!

Σας παρουσιάζουμε τα προϊόντα με λιγότερα από 15 ευρώ για να μοιάσεις και εσύ στις διάσημες κυρίες του Hollywood.

Δείτε ακόμη: Με αυτό το κούρεμα θα κρύψεις τις ρυτίδες! Το προτιμούν οι περισσότερες celebrities!

Chloë Grace Moretz
Η 21χρονη ηθοποιός λατρεύει να πειραματίζεται με το μακιγιάζ της και γι’ αυτό συχνά δημιουργεί smokey looks σε neutral τόνους. Για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χρησιμοποιεί τη Color Riche Eyeshadow Palette Nude Rose της L’ Oréal.

Gigi Hadid
Πριν μερικούς μήνες η Gigi περπάτησε το κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας Ocean’s 8 με foundation free μακιγιάζ. Η επιδερμίδα της παρ’ όλα αυτά έδειχνε αψεγάδιαστη! Το μυστικό της; Πολύ νερό, καλή διατροφή και το Instant Age Rewind Concealer της Maybelline New York.

Δείτε ακόμη: Τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια στο λεπτό! Διατήρησε το σχήμα τους μέχρι το επόμενο ραντεβού!

Hayley Law
Η Valerie του Riverdale χρησιμοποιεί το απίστευτα οικονομικό και θαυματουργό 3-Minute Miracle της Aussie για να ενυδατώσει τα μαλλιά της και να πετύχει τις πιο καλοσχηματισμένες μπούκλες.

Khloe Kardashian
Αναπόσπαστο κομμάτι της skincare ρουτίνας της είναι το Sensibio H2O Water της Bioderma, με το οποίο απομακρύνει το μακιγιάζ της και αναζωογονεί την επιδερμίδα της.

Kylie Jenner
Τι και αν αναδείχθηκε η πιο πλούσια self-made γυναίκα από το Forbes, η Kylie επιλέγει ένα σούπερ οικονομικό προϊόν για την περιποίηση της επιδερμίδας της. Ο λόγος για την Pure Clay Detox Face Mask της L’ Oréal. «Δεν αντέχω την ξηρή, θαμπή επιδερμίδα, οπότε λατρεύω κάθε προϊόν που κάνει την επιδερμίδα μου να νιώθει ενυδατωμένη και απαλή», είχε γράψει στην εφαρμογή τη;