Τα πιο στιλάτα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα!

6 εύκολα χτενίσματα!

Τα πιο στιλάτα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα!

Πολλές γυναίκες δεν έχουν χρόνο να φτιάξουν τα μαλλιά τους, λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας η γιατί καθυστέρησε το πρωί να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Δεν είναι όμως όλα τα χτενίσματα δύσκολα και χρονοβόρα. Υπάρχουν και εντυπωσιακά που μπορείς να φτιάξεις μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βρήκαμε το μυστικό για να γυρίσουμε το χρόνο πίσω χωρίς να μας καταλάβει κανείς!

Ο ατημέλητος μισός κότσος Ο μισός κότσος είναι ό,τι πιο εύκολο και cool μπορείς να κάνεις. Και μάλιστα ταιριάζει σε όλα τα στιλ και τα μήκη μαλλιών. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα λαστιχάκι και να πιάσεις με τον πιο απλό τρόπο ένα κοτσάκι είτε ψηλά στο κεφάλι σου είτε στη μέση του κεφαλιού.

Το στιλάτο headband Εδώ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ένα κατάστημα που πουλάει αξεσουάρ μαλλιών και να πάρεις ένα στιλάτο headband που είναι και πολύ της μόδας φέτος. Απλά βάλε το headband στα μαλλιά σου και είσαι έτοιμη.

Δείτε ακόμη: Μάσκα ενυδάτωσης μόνο με δύο υλικά από την Σταματίνα Τσιμτσιλή! Θα την αγαπήσετε...

Το σχέδιο με τα τσιμπιδάκια Πολλές φορές το “εργαλείο” που θα χρησιμοποιήσεις είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά στο χτένισμα και όχι το ίδιο το χτένισμα. Πάρε απλά τα μαλλιά σου από δεξιά και αριστερά και στερεώσέ τα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου με τρία τσιμπιδάκια. Κάνε ένα τρίγωνο με αυτά και είσαι έτοιμη.

Η χαμηλή αλογοουρά Αν θέλεις να δείχνεις λίγο πιο στιλάτη και περιποιημένη απλά πιάσε τα μαλλιά σου σε μια χαμηλή, χαλαρή αλογοουρά. Πάρε μια τούφα από την αλογοουρά σου, τύλιξέ την γύρω από το λαστιχάκι και στερέωσε με ένα τσιμπιδάκι.

Δείτε ακόμη: Μάσκα μαλλιών με αμυγδαλέλαιο για θρέψη και τόνωση από την Σταματίνα Τσιμτσιλή! Θα την λατρέψεις...

Το πιάσιμο στο πλάι Πιάσε απλά τα μαλλιά σου από τη μια μεριά στο πλάι με ένα όμορφο τσιμπιδάκι. Και εδώ τον μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει το αξεσουάρ.

Κολλημένα πίσω Με λίγο ζελέ φέρε τα μπροστά και τα πλαινά μαλλιά σου προς τα πίσω, πίσω από τα αφτιά σου. Αν τονίσεις λίγο και τα μάτια σου με μολύβι, μάσκαρα και eyeliner το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό.

TAGS