It's time to Unbox my Beauty!

...η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
It's time to Unbox my Beauty!

Πάντα θεωρούσα ότι η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και δεν έχει να κάνει με το πόσο trendy ή fashion forward είναι κανείς. Διαβάστε παρακάτω...

Έτσι κάθε μέρα προσπαθώ να ανακαλύπτω τρόπους για να την εξωτερικεύσω και να νιώθω καλά με όλα τα καλά ή και “κακά” που μου χάρισε η μητέρα φύση. Άλλωστε το να αγαπώ ακόμη και τις πιο μικρές ή μεγάλες ατέλειες πάνω μου είναι αυτό που με γεμίζει με αυτοπεποίθηση βγάζοντας τον καλύτερό μου εαυτό! Δεν είναι τυχαίο που η αγαπημένη μου Ελληνίδα σταρ, Έλενα Παπαρίζου, επισημαίνει με κάθε ευκαιρία πως: «Η δύναμη της φύσης μας βοηθά να ξεκλειδώσουμε κάθε υπέροχο, μοναδικό χαρακτηριστικό μας και να το ενισχύσουμε».

Σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι για να αγκαλιάσω την πραγματική μου ομορφιά βρήκα ως συνοδοιπόρο μου την νέα καμπάνια του Bioten “Unbox Your Beauty” και της “ΑΝΑΣΑ”, της πρώτης μη κερδοσκοπικής οργάνωσης στην Ελλάδα, που έχει ως στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη αλλά και τη θεραπεία των ανθρώπων που πάσχουν από διαταραχές πρόσληψης τροφής. Μέσα από τη συγκεκριμένη καμπάνια ανακάλυψα τον τρόπο για να εστιάσω σε όλα όσα αγαπώ πάνω μου αναδεικνύοντας τα δυνατά μου στοιχεία. Πως το έκανα αυτό; Με ένα απλό κλικ στο https://unboxyourbeauty.biotencosmetics.com. Εκεί βρήκα μια σειρά από κουτιά, κάθε ένα από τα οποία έκρυβε από ένα μοναδικό tip αυτοπεποίθησης, που με καλούσε να το ξεκλειδώσω για να εμπνευστώ και να συνεχίσω το συναρπαστικό μου ταξίδι αυτογνωσίας... Μάλιστα τελειώνοντας το unboxing με περίμενε και μια υπέροχη έκπληξη αφού συμπληρώνοντας τα στοιχεία μου στην ειδική φόρμα συμμετοχής μου είχα τη δυνατότητα να συμμετάσχω σε κλήρωση για να κερδίσω μοναδικά δώρα μέσα από ένα διαγωνισμό που “τρέχει” μέχρι τις 20/11/2018! Ανάμεσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται προϊόντα bioten, δωροεπιταγές ΤΟΙ&ΜΟΙ, fashion & beauty seminars από τη fashion blogger Αννούσα Μελά και την beauty expert της μάρκας Ελένη Παπαδοπούλου, ενώ μια σούπερ νικήτρια μπορεί ακόμη να διεκδικήσει και το hi-tech κινητό Huawei P20 Pro!

Όμως αυτός δεν είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίσεις αφού το bioten έχει δημιουργήσει “Unbox your beauty corners” σε super market και καταστήματα καλλυντικών και σε προσκαλεί να τα επισκεφθείς για να μάθεις όλα τα νέα by bioten και να κερδίσεις πλούσια δώρα. Μείνε συντονισμένη λοιπόν στα κανάλια του bioten και ανακάλυψε την ομορφιά που κρύβεις μέσα σου κερδίζοντας υπέροχα δώρα, που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη!