Τα φυτικά καλλυντικά Fito+ είναι παραγωγές – δημιουργίες Ελλήνων φαρμακοποιών.

Τα φυτικά καλλυντικά Fito+ είναι παραγωγές – δημιουργίες Ελλήνων φαρμακοποιών.

Το ξεκίνημά τους το βρίσκουμε στο φαρμακείο του Κου Χρήστου Φαρμάκη πριν 20 χρόνια περίπου. Τότε ήταν ένα από τα πιο οργανωμένα φαρμακεία φυτοθεραπείας και εναλλακτικών θεραπειών. Διαβάστε παρακάτω...

Τώρα η FITO+ συνεργάζεται με 6000 φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα. Η συνεργασία της εταιρείας με τους φαρμακοποιούς είναι αγαστή, ώστε να ωφελούνται όλοι και κυρίως ο Έλληνας καταναλωτής.

Με μεράκι & αγάπη στην FITO+ καλλιεργούνται στους βοτανόκηπους της εταιρείας & εκχειλίζονται τα πιο αποτελεσματικά βότανα.

Συνεργασίες με μικροκαλλιεργητές αλλά & σύγχρονα δραστικά συστατικά εμπλουτίζουν τα προϊόντα. Προσφέρονται σε προσιτές τιμές γιατί τους θησαυρούς της Ελληνικής φύσης αξίζει & πρέπει να μπορούν να τους απολαμβάνουν όλοι.

Τα εκχυλίσματα Ελληνικών βοτάνων είναι μοναδικά στον κόσμο. Έτσι εξασφαλίζεται η καλύτερη πρώτη ύλη για τα προϊόντα.

Η άριστη απορρόφηση των συστατικών έχει ιδιαίτερη επίδραση στην επιδερμίδα & προσδίδει ανάπλαση, λάμψη, ελαστικότητα & ανανέωση.

Τα προϊόντα FITO+ βοηθούν στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης & περιορίζουν την βιολογική γήρανση.

Αφήστε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ να αγγίξει την επιδερμίδα σας & να της χαρίσει την νεανικότητα που ονειρεύεστε με συνοδοιπόρο τα Ελληνικά φυτικά καλλυντικά FITO+.

Τα φυτικά καλλυντικά FITO+ συνδυάζουν μοναδικά εκχυλίσματα Ελληνικών βοτάνων με σύγχρονα δραστικά συστατικά, χάρη στις συνεργασίες της εταιρείας με οίκους και ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού, όπως πεπτίδια (ότι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό στην κοσμητολογία), υαλουρονικό, κολλαγόνο, ελαστίνη, βιταμίνες, πανθενόλη. Έτσι το αποτέλεσμα στην επιδερμίδα πολλαπλασιάζεται. Ενισχύονται βασικές λειτουργίες ώστε η επιδερμίδα να προστατεύεται & τα σημάδια της γήρανσης να υποχωρούν.

Τα φυτικά καλλυντικά Fito+ είναι υποαλλεργικα & φιλικά στην επιδερμίδα μια & δεν περιέχουν ισχυρές χημικές ουσίες.

Οι στόχοι της εταιρείας περιλαμβάνουν συνεχή προσπάθεια και αμείωτη αναβάθμιση των προϊόντων, ώστε να αποτελέσουν το διαβατήριο για εξαγωγές.

Η στήριξη της πατρίδας αποτελεί κυρίαρχο συστατικό στην φιλοσοφία της εταιρείας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε η κοινωνική δράση που αναπτύσσει με χορηγίες στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Τα φυτικά καλλυντικά FITO+ διατίθενται μόνο στα φαρμακεία. Κάποιο σίγουρα υπάρχει δίπλα σας.