Σούπερ διαγωνισμός Remington με δώρο ένα σεσουάρ ή ένα ισιωτικό της σειράς Keratin Protect

Σούπερ διαγωνισμός Remington με δώρο ένα σεσουάρ ή ένα ισιωτικό της σειράς Keratin Protect

Μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και το youweekly.gr μαζί με την Remington σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα επαγγελματικό εργαλείο μαλλιών για να υιοθετήσεις το αγαπημένο σου γιορτινό χτένισμα, και όχι μόνο.


Συγκεκριμένα, 6 υπερτυχερές θα κερδίσουν από ένα επαγγελματικό σεσουάρ Keratin Protect Dryer ισχύος 2200W ή ένα ισιωτικό μαλλιών με προηγμένη κεραμική επίστρωση Keratin Protect Straightener, που φέρει την υπογραφή της Remington για τέλειο styling χωρίς ιδιαίτερο κόπο!

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό που θα διαρκέσει από τις 17/12 έως τις 23/12 αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

  1. follow τη σελίδα του @youweekly.gr και του @remingtongreece στο Instagram
  1. like στο Post του διαγωνισμού
  1. Κάνε tag δύο φίλους σου!

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στις 24/12!

Διαβάστε τους όρους του διαγωνισμού στο youweekly.gr στο story στο instagram.

Λίγα λόγια για τα προϊόντα
Keratin Protect
To επαγγελματικό σεσουάρ Keratin Protect Dryer ισχύος 2200W χαρίζει ένα υγιές και απαλό στέγνωμα χάρη στην προηγμένη κεραμική μάσκα, η οποία είναι εμποτισμένη με κερατίνη και αμυγδαλέλαιο. Επίσης, διαθέτει τεχνολογία ιόντων για την αποφυγή φριζαρίσματος, τρεις ρυθμίσεις θερμοκρασίας και δυο αντίστοιχες ταχύτητας. Στη συσκευασία του θα βρεις ακόμη μια φυσούνα που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις πιο ανάλαφρα looks.
To ισιωτικό μαλλιών Keratin Protect Straightener με προηγμένη κεραμική επίστρωση εμποτισμένη με κερατίνη και αμυγδαλέλαιο προσφέρει λεία και απαλά μαλλιά με ένα μόνο πέρασμα. Ακόμη διαθέτει ψηφιακή οθόνη, 5 ρυθμίσεις θερμοκρασίας (από 150-230 βαθμούς κελσίου) αλλά και επιλογή Pro+ 185 βαθμούς κελσίου για ένα υγιές styling. Eπίσης, έχει λειτουργία Turbo Boost και κλείδωμα θερμοκρασίας. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι στη συσκευασία του θα βρεις και θήκη που το προστατεύει από τη θερμότητα.