Haute... Coiffure!

Haute... Coiffure!

Δύο top beauty destinations, που φέρoυν την υπογραφή του διακεκριμένου Έλληνα κομμωτή Λευτέρη Θεοδωρόπουλου και της KEVIN.MURPHY- που υποστηρίζει παγκοσμίως κομμωτικές δημιουργίες για πασαρέλες και εξώφυλλα σπουδαίων οίκων- σε περιμένουν στα βόρεια προάστια της Αθήνας και στο Ηράκλειο της Κρήτης για να σου προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ομορφιάς!

Τα Lefteris Theodoropoulos EXCLUSIVE KEVIN.MURPHY BOUTIQUE HAIR SALONS, στεγάζονται σε δυο πολύ ζεστούς και λειτουργικούς χώρους στη Νέα Ερυθραία Αττικής και στο Ηράκλειο Κρήτης, που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις στα χέρια του έμπειρου προσωπικού τους και να απολαύσεις άμεση ανανέωση με trendy και all-time classic hairstyling –για γυναίκες, άντρες και παιδιά- αλλά και υπηρεσίες ομορφιάς για το πρόσωπο καθώς και μανικιούρ και πεντικιούρ. Ο στόχος είναι πάντα η ανάδειξη ενός hot personalized look που θα γοητεύει.
Εδώ θα βρεις κορυφαίες Value for Money υπηρεσίες όπως οι περιποιήσεις DETOX, KMX, TREAT.ME και OLAPLEX, καθώς και οι εξειδικευμένες θεραπείες Κερατίνης για απόλυτη ανάπλαση μαλλιών από εξειδικευμένους τεχνικούς. Σε όλα αυτά πρόσθεσε τη free membership κάρτα που χαρίζει πολλαπλά οφέλη και δώρα. Χαρακτηριστικό είναι επίσης το Κοινωνικό Πρόγραμμα «Ωφεληθείτε», που προσφέρει ειδικές εκπτώσεις για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.


Μια επίσκεψη μόνο θα σε πείσει για να ανακαλύψεις τη διαφορά που μπορεί να κάνει η κομμωτική με... υπογραφή!

ΑΘΗΝΑ: Ελ. Βενιζέλου 68 & Στροφιλίου 1ος Όροφος Νέα Ερυθραία, T.210 807 2198

ΚΡΗΤΗ: Καντανολέων 15-17, Ηράκλειο, T.2810 243 229