Τέλειο styling με την Remington και τη δύναμη της Κερατίνης!

Τέλειο styling με την Remington και τη δύναμη της Κερατίνης!

Τώρα μπορείς να προστατέψεις τα μαλλιά σου και να απογειώσεις το στυλ σου με τη βοήθεια της πρωτοποριακής σειράς εργαλείων styling Keratin Protect της Remington.

Μια ολοκληρωμένη σειρά με εργαλεία styling, με προηγμένη κεραμική επίστρωση εμποτισμένη με κερατίνη και αμυγδαλέλαιο, που ενδυναμώνει και προστατεύει τα μαλλιά, παρουσίασε πρόσφατα η Remington. Πρόκειται για την Keratin Protect, η οποία διαθέτει μια πλούσια γκάμα εργαλείων styling που θα περιποιηθεί τα μαλλιά σου χαρίζοντάς σου το επιθυμητό look.

Στη συλλογή Keratin Protect θα βρεις 7 μοναδικά προϊόντα για να δημιουργήσεις εντελώς διαφορετικά hair looks.

Συγκεκριμένα, η σειρά περιλαμβάνει:
• Το Κeratin Protect Dryer, ένα επαγγελματικό σεσουάρ με ισχύ 2200W και τεχνολογία με 90% περισσότερα ιόντα κατά του φριζαρίσματος για έξτρα λάμψη.


• To Keratin Protect Straightener, ένα ισιωτικό με ψηφιακή οθόνη και 9 ρυθμίσεις θερμοκρασίας από 150-230 βαθμούς Κελσίου.


• To Keratin Protect Tong, ένα ψαλίδι με 8 ρυθμίσεις θερμοκρασίας έως 210 βαθμούς Κελσίου που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τέλεια looks.


• To Keratin Protect Curling Wand, ένα κωνικό ψαλίδι για υπέροχες μπούκλες και τέλειους ανάλαφρους κυματισμούς στα μαλλιά σου.


• To Keratin Protect Straight Brush, θερμαινόμενη βούρτσα που ισιώνει τα μαλλιά καθώς τα φορμάρεις για όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα.


• To Keratin Protect Auto Curler, ένα εργαλείο για στιλιζαρισμένες ή ανάλαφρες μπούκλες χάρη στις διαφορετικές επιλογές που σου δίνει.

  • Το Keratin Protect Rotating Air styler, μία περιστρεφόμενη βούρτσα δύο κατευθύνσεων που προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα και γρήγορο styling.

Tα προϊόντα Remington θα τα βρεις σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, σε επιλεγμένα σουπερμάρκετ και στα Hondos Center.

Για περισσότερα κάνε κλικ στο gr.remington-europe.com