Σίγουρα αυτό δεν το ήξερες! Αυτά είναι τα 3 λάθη ομορφιάς που κάνουμε το χειμώνα!

Δώσε προσοχή!

Σίγουρα αυτό δεν το ήξερες! Αυτά είναι τα 3 λάθη ομορφιάς που κάνουμε το χειμώνα!

Λίγο-πολύ το τι πρέπει να κάνουμε όταν έχει κρύο το ξέρουμε!

Αυτό που ίσως αγνοούμε όμως είναι τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το προϊόν που έχουν όλες οι fashion bloggers στο νεσεσέρ τους και δεν πρέπει να λείπει ούτε από το δικό σου!

Εμείς συγκεντρώσαμε τα λάθη ομορφιάς που πρέπει να αποφεύγεις τώρα που κάνει κρύο!

Το παρακάνεις με την ενυδάτωση
Ξέρεις πολύ καλά πως το κρύο θέλει τακτική ενυδάτωση. Το θέμα είναι βέβαια να μην το παρακάνεις. Το να αδειάζεις/ να βάζεις υπερβολική ποσότητα από την ενυδατική κρέμα στην ιδέα και μόνο πως η επιδερμίδα σου θα αφυδατωθεί ή θα ερεθιστεί από το κρύο μπορεί πολλές φορές να έχει αντίθετα αποτελέσματα (όπως να δημιουργηθούν σπυράκια).

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα hot κουρέματα για το 2019! Πάρε ιδέες...

Βάζεις lip balm μόνο όταν αισθανθείς τα χείλη σου αφυδατωμένα
Σε αυτό το σημείο πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Δεν χρειάζεται να σκάσουν τελείως τα χείλη σου για να βάλεις lip balm. Ειδικά αυτές τις μέρες που κάνει πολύ κρύο, καλό θα ήταν να τα προστατεύεις και να τα ενυδατώνεις σε καθημερινή βάση, απλώνοντας lip balm, που εκτός από θρέψη θα ενισχύσει το φυσικό χρώμα των χειλιών σου.

Δείτε ακόμη: Έχεις σκασμένα χείλη από το κρύο; Όχι πια!

Κάνεις ζεστό μπάνιο με τις ώρες
Το μπάνιο με ζεστό νερό όταν έξω η θερμοκρασία αγγίζει τους 2- 3 βαθμούς μπορεί να φαντάζει όνειρο στο μυαλό σου, δεν είναι όμως πολύ ευεργετικό για την επιδερμίδα σου. Κι αυτό γιατί το ζεστό νερό μπορεί να την αφυδατώσει, απομακρύνοντας τα φυσικά έλαια και διαταράσσοντας τα επίπεδα υγρασίας. Κι αν δεν μπορείς να κάνεις μπάνιο με χλιαρό νερό, τουλάχιστον προσπάθησε να μην κάθεσαι με τις ώρες!