Υγρασία και φριζάρισμα: Μάθε το κόλπο που θα κάνει τα μαλλιά σου πιο λεία από ποτέ!

Αυτό είναι το μυστικό!

Υγρασία και φριζάρισμα: Μάθε το κόλπο που θα κάνει τα μαλλιά σου πιο λεία από ποτέ!

Πες αντίο στα μαλλιά που φριζάρουν...

Ειδικά κατά τους φθινοπωρινούς μήνες, το φριζάρισμα χτυπάει κόκκινο. Βλέπετε δεν υπάρχει χειρότερος εχθρός για ένα λείο μαλλί από την… υγρασία! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σίγουρα αυτό δεν το ήξερες! Αυτά είναι τα 3 λάθη ομορφιάς που κάνουμε το χειμώνα!

Αν θέλετε, λοιπόν, να νικήσετε το φριζάρισμα τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω tips:

1 Στεγνώστε τα μαλλιά σας κατευθείαν μετά το λούσιμο. Μην τα τρίβετε επίμονα με την πετσέτα. Ένα απλό πέρασμα είναι αρκετό.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το προϊόν που έχουν όλες οι fashion bloggers στο νεσεσέρ τους και δεν πρέπει να λείπει ούτε από το δικό σου!

2. Χρησιμοποιήστε leave-in conditioner και προϊόντα προστασίας κατά της θερμότητας. Η τρίχα σας χρειάζεται ενυδάτωση.

3. Μην ξεμπερδεύεις τα μαλλιά σου με… βάναυσο τρόπο. Ξέπλεξέ τα ξεκινώντας από τις άκρες και με κατεύθυνση προς τη ρίζα. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις το σπάσιμο της τρίχας.

4. Συχνό κούρεμα: Μην ξεχνάς την επίσκεψή σου στο κομμωτήριο. Όσο πιο υγιές το μαλλί τόσο λιγότερες οι πιθανότητες για φριζάρισμα.

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα hot κουρέματα για το 2019! Πάρε ιδέες...

*Και τέλος σου έχουμε ένα τέλειο tip που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις super λεία μαλλιά:
Δοκίμασε το… ανάποδο λούσιμο. Τι σημαίνει αυτό; Πέρασε πρώτα τα μαλλιά σου με conditioner ή μάσκα και αφού αφήσεις τα προϊόντα να δράσουν, τελείωσε με σαμπουάν. Ναι, καλά διάβασες. Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως ποτέ δεν ξεπλένουμε καλά μάσκες και conditioner, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο το φριζάρισμα να κάνει πανηγυρική εμφάνιση. Με το αντίστροφο λούσιμο νικάς το φριζάρισμα και αποκτάς super λεία μαλλιά