Ziaja: Φυσικά καλλυντικά με σεβασμό στην παράδοση!

Ziaja: Φυσικά καλλυντικά με σεβασμό στην παράδοση!

Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τα υψηλής ποιότητας προϊόντα φροντίδας Ziaja, που “παντρεύουν” ιδανικά παραδοσιακά στοιχεία, όπως τα φυτικά εκχυλίσματα με τη σύγχρονη τεχνολογία!

Και όλα αυτά μέσα από μια μεγάλη φαρμακευτική εμπειρία αφού η Ziaja είναι πολωνική εταιρία παραγωγής φαρμακευτικών προϊόντων με φυσικά συστατικά για το πρόσωπο, το σώμα και την περιποίηση των μαλλιών. Εμπνευστές και ιδρυτές της οικογενειακής αυτής επιχείρησης, που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1989 στο Γκντανσκ, είναι οι φαρμακοποιοί Αλεξάνδρα και Ζήνων Ziaja, από τους οποίους πήρε το όνομα και το συγκεκριμένο brand καλλυντικών. Σήμερα, 30 χρόνια μετά, η Ziaja συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία λανσάροντας καινοτόμα προϊόντα περιποίησης για γυναίκες, άνδρες και παιδιά- τα οποία μάλιστα έχουν λάβει και πολλές τιμητικές διακρίσεις- στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Εμείς από την πλούσια γκάμα της Ziaja ξεχωρίσαμε τις σειρές: Acai Berry, Goat's Milk και Jasmine.

- Acai Berry - Acai Μούρα: αντιοξειδωτική σειρά καταπολέμησης του φαινομένου teck-neck, για κουρασμένα, άτονα και ευαίσθητα δέρματα. Εκχύλισμα από μούρα Ακάι. Έχει αντιοξειδωτική δράση και καταπολεμά τις επιβλαβείς επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Προστατεύει αποτελεσματικά το δέρμα από την έκθεση σε μολυσμένο αέρα, σκόνη, κλιματισμό και υψηλή ακτινοβολία UV. Ενισχύει το δέρμα, μειώνει την υπερευαισθησία και βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος. Αποκαθιστά την λαμπερή και υγιή εμφάνιση της επιδερμίδας.

- Goat’s Milk Line - Σειρά Γάλα Κατσίκας: εντατική θρέψη, επιδερμίδες με τάση δημιουργίας ρυτίδων, σύμπλεγμα πρωτεϊνών απο κατσικίσιο γάλα. Μια σειρά από απαραίτητα θρεπτικά μικροστοιχεία πλούσια σε καπρυλικό και καπρικό οξύ. Διεγείρει την σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος. Λειαίνει τις ρυτίδες. Προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών.Καθυστερεί τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.

- Jasmine Line - Σειρά Γιασεμί: αντιρυτιδική δράση, ώριμες επιδερμίδες 50+, γιασεμί. Bούτυρο γιασεμί. Πηγή πολυακόρεστων λιπαρών οξέων. Λαμβάνει μέρος στο σχηματισμό των κεραμιδίων που παρέχουν σταθερότητα και ελαστικότητα στο προστατευτικό φράγμα του δέρματος. Έχει αντι-γηραντικές και αναζωογονητικές ιδιότητες: διεγείρει τα κύτταρα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Παρέχει προστασία από τη φωτογήρανση και προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες UV. Αποτελεσματικά μειώνει τις ρυτίδες και προστατεύει το δέρμα από την αφυδάτωση και την απώλεια της ελαστικότητας.

Τα προϊόντα Ziaja, τα οποία εισάγονται στην Ελλάδα από την εταιρία Venus Electronics θα τα βρεις σε καταστήματα καλλυντικών, ινστιτούτα αισθητικής & φαρμακεία.

facebook: Ziaja Greece