Δυνατά και υγιή μαλλιά με τη δύναμη του κολλαγόνου!

Δυνατά και υγιή μαλλιά με τη δύναμη του κολλαγόνου!

Μήπως τα μαλλιά σου είναι άτονα, χωρίς καθόλους όγκο;

Εάν ναι, τι θα έλεγες να δοκιμάσεις μια πρωτοποριακή σειρά περιποίησης μαλλιών που υπόσχεται να σου χαρίσει πλούσια, γεμάτα όγκο και δυνατά μαλλιά με τέλεια ελαστικότητα; Ποιά είναι αυτή;

Η σειρά Orzene Collage Boost, έχει ως βασικό συστατικό το κολλαγόνο- ένα φυσικό συστατικό, το οποίο περιλαμβάνει περίπου το 30% όλων των απαραίτητων πρωτεϊνών- που προσφέρει, μεταξύ άλλων, πλούσιο όγκο και ενδυνάμωση στα μαλλιά σου.

Ανακάλυψε την σειρά!

Στη σειρά Orzene Collage Boost θα βρεις το σαμπουάν, το conditioner ,τη μάσκα περιποίησης, καθώς και την κρέμα ενδυνάμωσης για μια ολοκληρωμένη φροντίδα, που θα δώσει στα μαλλιά σου τέλεια ελαστικότητα και μοναδικό όγκο.

Το σαμπουάν: Χάρη στο πολύτιμο κολλαγόνο καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά σου, χαρίζοντας αναζοωγόνηση και ενδυνάμωση της τρίχας. Ενώ είναι ιδανικό για αδύναμα μαλλιά χωρίς όγκο.

Το Conditioner: H μαλακτική κρέμα της σειράς, που εφαρμόζεται κατά μήκος των μαλλιών σου, θρέφει και ενυδατώνει την τρίχα, ενώ ακόμη επανορθώνει τυχόν φθορές με τη δύναμη του κολλαγόνου.

Η μάσκα: Η πλούσια φόρμουλά της ενδείκνυται για τα αδύναμα και χωρίς όγκο μαλλιά, αφού ενισχύσει και ενδυναμώνει τη δομή της τρίχας , ενώ προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και λάμψη.

Ηighlight της σειράς είναι η κρέμα ενδυνάμωσης Collagen Boost, που χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή της, η οποία είναι ιδανική για τα λεπτά και αδύναμα μαλλιά, διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας και ενισχύει την εσωτερική της δομή και την όψη της. Σημείωσε ότι μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε νωπά όσο και σε στεγνά μαλλιά, χωρίς να την ξεβγάλεις, ενώ βοηθά και στον έλεγχο του φριζαρίσματος. Αποτέλεσμα; Πλούσια, ενυδατωμένα και ενδυναμωμένα μαλλιά γεμάτα υγεία και λάμψη!

Αυτό άλλωστε επισημαίνουν και οι Brand Ambassadors του Orzene, Ευαγγελία Αραβανή και Βασίλης Μπουλούμπασης, που δηλώνουν φανατικοί της συγκεκριμένης σειράς!

Γιατί το επιλέγουν οι σταρ...
Η λαμπερή παρουσιάστρια, Ευαγγελία Αραβανή, θέλει πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα για τα μαλλιά της. Γι'αυτό το λόγο και επιλέγει πολύ προσεκτικά τα προϊόντα φροντίδας που χρησιμοποιεί. Έτσι, δεν είναι τυχαίο που έχει ξεχωρίσει τη σειρά Orzene Collage Boost, η οποία προσφέρει βαθύ καθαρισμό, ενδυνάμωση και αναζοωγόνηση στα μαλλιά της, όποιο hair-look και εάν επιλέξει.

Όμως δεν είναι η μόνη που δεν αποχωρίζεται τα νέα προϊόντα Orzene αφού και ο Celebrity Hair-Expert Βασίλης Μπουλούμπασης, πιστός στη συνεργασία του με το brand, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως με τα σωστά προϊόντα μαλλιών, όπως αυτά της παραπάνω σειράς, μία γυναίκα μπορεί να νιώσει μοναδική γεμάτη αυτοπεποίθηση. Εσύ θα συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο;